Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjuk Kalla ble flyttet ut av OL-byen

Usikker på formen foran tremila.

FJERDE MEDALJE I FARE: Charlotte Kalla gikk Sverige inn til gull på stafetten sist lørdag etter å ha tatt to individuelle sølvmedaljer. Hun er en medaljekandidat på tremila på lørdag, men nå er hun usikker på formen etter sykdom og søvnproblemer.  Foto: Odd Andersen, AFP / NTB Scanpix
FJERDE MEDALJE I FARE: Charlotte Kalla gikk Sverige inn til gull på stafetten sist lørdag etter å ha tatt to individuelle sølvmedaljer. Hun er en medaljekandidat på tremila på lørdag, men nå er hun usikker på formen etter sykdom og søvnproblemer. Foto: Odd Andersen, AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En av de norske jentenes tøffeste konkurrenter på lørdagens 30 kilometer har vært plaget av sjukdom og er usikker på formen, skriver Expressen.

Da det ble kjent at Kalla har bodd utenfor OL-byen, ble det først forklart med at hun gjorde det for å hvile og lade om mentalt etter ett stafettgull og to individuelle sølv så langt i lekene.

Men nå forteller Kalla at hun har vært sjuk, og at det er grunnen til at hun har bodd på et annet hotell.

- Jeg har følt meg litt tett i nesa, så det var av respekt for de andre. Men også for å gi meg selv en sjanse til å bli kvitt problemene, sier Kalla.

- Sovet dårlig Men problemene har ikke gått helt over.

- Hadde jeg vært hjemme i Sverige hadde jeg kommet meg mer, men dette er OL. Jeg føler meg imidlertid bedre enn jeg trodde, sier hun.

Hun forteller videre at hun har slitt med å få nok søvn.

- Jeg har sovet dårlig, og det er mye som spinner i hodet. Man tror at man sover mye mindre enn man gjør, Men det har vel blitt tre-fire timer, sier Kalla.

Ikke favoritt Hun har blitt trukket fram som en tremilsfavoritt av sine norske konkurrenter, men etter sjukdomsproblemene, skyver hun favorittstempelet tilbake på de norske jentene.

Hun er sikker på at hun skal gå tremila på lørdag, men er ikke sikker på hvor bra det vil gå. Hun har ikke konkurrert siden stafettgullet sist lørdag.

- Det er veldig vanskelig å vite hvordan det ligger an. Jeg har ikke kjørt på siden på lørdag. Jeg vet ikke hvordan formen er. Jeg lever på håpet, sier Charlotte Kalla.

Hele Norges coronakart