Sjuk Lasse tjener fett

Lasse Kjus håver inn store premiepenger selv om han i går ble sykmeldt de neste to-tre ukene. Han er nemlig forsikret mot skader og sykdom 24 timer i døgnet - verden rundt!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I samråd med alpinlandslagets øre-nese-hals spesialist Arild Danielsen og trener Steve Skavik bestemte Lasse seg i går for å stå over verdenscupsirkuset i Chamonix til helga, og rennene i Wengen og Kitzbuhel seinere i måneden. Luftveisinfeksjonen, som har plaget Lasse siden starten av desember, har ennå ikke sluppet taket. Han vil tidligst være klar til start igjen til rennene i Garmisch-Partenkirchen i slutten av januar.

Sportslig var naturligvis gårsdagens diagnose en skuffelse for Lasse.

Tilbakeslag

-Jeg trodde jeg ville bli klar til helgas renn, men dessverre fikk jeg et lite tilbakeslag i natt. Nå må jeg gi meg selv mer tid til å bli fullt ut restituert, sa en deprimert Lasse Kjus på pressekonferanse i går.

Økonomisk har han ingen grunn til å deppe. Lasse vil nemlig håve inn mer penger på å være sykmeldt enn å skli inn til 20. plasser med vond hals. Det sørger den gullkantete forsikringsavtalen med det svenske selskapet Euro Accident Insurance AB for. Gjennom advokatfirmaet Simonsen Musæus DA har Kjus'erns økonomiske rådgiver Arne Steen forsikret alpin-esset i fra topp til tå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer