Sjuk Shampo har ikke hørt noe fra Boork

Brynäs- Djurgården 1- 4. Etter to kamper med influensa i kroppen har Espen «Shampo» Knutsen fått nok. - Nå skal jeg ligge under dyna til jeg blir helt bra, sier Shampo til Dagbladet.

- Jeg har slitt med influensaen siden onsdag. Nå har jeg spilt to kamper med sjukdom. Det orker jeg ikke mer, sier Espen Knutsen. Nordmannen skulle egentlig ikke ha spilt toppkampen mot Brynäs i går. Likevel reiste Shampo med sine lagkamerater til Gavlerinken for å gjøre et forsøk. Shampo sleit seg gjennom tre perioder uten å spille opp mot sitt beste.

- Etter kampen var jeg helt ferdig. Jeg spilte ingen stor kamp, men det viktigste var at vi vant, sier en snufsete Shampo.

God start

Til tross for en sjuk Shampo har Djurgården fått en strålende start på sesongen. Torsdag åpnet de med ett poeng mot Luleå. I går feide Stockholmslaget fjorårets svenske seriemestere, Brynäs, av isen.

Med 4- 1-seieren fikk Djurgården revansje for kvartfinaletapet i fjor.

- Vi har fått en utrolig bra start, og det virker som om vi er bedre i år enn i fjor, sier Shampo.

Ukjent møte

Sjøl var han ikke innblandet i noen av målene.

Shampo og landslaget er et stadig tilbakevendende tema. Forleden dag gikk landslagssjef Leif Boork ut i NRK-sporten og sa at han har avtalt et møte med Espen Knutsen i slutten av september. Det er helt ukjent for Shampo.

- Jeg har ikke hørt om noe møte. Uansett er det ikke noe nytt. Jeg har fortsatt ikke tenkt å spille for landslaget, sier Shampo.

  • Torsdag skal Djurgården ut i ny vanskelig kamp, mot MoDo. Forhåpentligvis med en frisk Shampo på isen.