Sjuk Solskjær på topp

BODØ/OSLO (Dagbladet.no): Selv med en småsjuk Ole Gunnar Solskjær gjør Nils Johan Semb trolig bare én endring på laget som knuste Japan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Manchester United-spissen ruslet rundt med rennende nese og såre øyne i sommerværet i Bodø i dag. Til slutt avbrøt han treninga på grunn av sterke allergiplager og forkjølelse.

- Det er ingenting alvorlig, men vi ga han fri fra trening. Det er i utgangspunktet ikke noen fare for kampen, sier landslagsadministrator Bjørn Nilsen til Dagbladet.no.

Det er sterk spredning av pollen i Nordland i dag. Også Eirik Bakke tok et par ekstra tabletter for å stagge allergien før treninga. Det blir ikke bedre i morgen heller, det er meldt 19 varmegrader i nordlandsbyen.

Landslagssjef Nils Johan Semb velger likevel å starte med både Bakke og Solskjær i morgen. Ut fra dagens siste trening tror Dagbladet.no på dette laget mot Island:

Norge (4-4-2): Myhre - Bergdølmø, Berg, Johnsen, Riise - Tessem, Andersen, Bakke, Leonhardsen - Iversen, Solskjær.

Det betyr at Jan Derek Sørensen vrakes, og Southampton-proff Jo Tessem belønnes for sitt positive innhopp mot Japan onsdag.

Bengt Sæternes starter på benken, men får trolig sjansen i løpet av kampen. Solskjær prøvde seg i spann med Sæternes i 20 minutter i går.

- Han var en lett type å spille med. En bevegelig angriper. Han bør kunne finne seg en bra klubb og har forutsetninger til å lykkes også utenfor Norges grenser, sier Solskjær til NTB.

Bodø/Glimt-spissen har scoret fem mål på åtte Tippeliga-kamper og er på klubbjakt. Kontrakten hans med Glimt går ut etter sesongen.

- Jeg synes karrieren min har gått steg for steg oppover og at jeg er klar for spill i utlandet, sier Sæternes.

Men først håper han på Norge-debut foran hjemmepublikummet.

(Dagbladet.no)

VÅRE BESTE MENN: Dette laget startet mot Japan sist. I morgen erstattes trolig Jan Derek Sørensen av Jo Tessem. Foto: SCANPIX

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer