Sjukdom stopper Myhre

Uflaks på uflaks for Thomas Myhre. Nå kan Sunderland-debuten fra start glippe på grunn sjukdom. Skadelista - runde 11!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Thomas Myhre mistet landskampen mot Bosnia-Hercegovina og sist helgs ligakamp mot West Ham på grunn av en strekkskade. Men etter å ha gjort stor framgang den siste uka la alt til rette for at Norges landslagskeeper skulle få sin debut fra start for Sunderland mot Bolton på mandag.

Men det var helt til han ble satt ut av forkjølelse.

- Thomas gjorde det bra helt til legen i går sa at han måtte ta et par dager fri på grunn av en sår hals og vondt bryst. Han var skikkelig på gang, men dette hjelper jo ikke akkurat. Han er nå usikker til mandagens kamp, sier manager Howard Wilkinson til klubbens hjemmeside.

Wilkinson er ny sjef i Sunderland, og det er liten tvil om at Myhre gjerne ønsker å gripe sjansen til å overbevise nå når førstekeeper Thomas Sørensen er skadd.

Sist helg fikk tredjekeeper Jurgen Macho sjansen, og nå røper Wilkinson at han var nær ved å måtte ta i bruk fjerdevalget mellom stengene i debutkampen.

- Jurgen fikk kjenning med en lårskade på torsdag, og jeg trodde Michael Ingham skulle stå mot West Ham, forteller Sunderland-sjefen. Ingham ble i all hast hentet tilbake fra sitt låneopphold for Stockport.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer