Sjukdom stopper Myhre

Uflaks på uflaks for Thomas Myhre. Nå kan Sunderland-debuten fra start glippe på grunn sjukdom. Skadelista - runde 11!

Thomas Myhre mistet landskampen mot Bosnia-Hercegovina og sist helgs ligakamp mot West Ham på grunn av en strekkskade. Men etter å ha gjort stor framgang den siste uka la alt til rette for at Norges landslagskeeper skulle få sin debut fra start for Sunderland mot Bolton på mandag.

Men det var helt til han ble satt ut av forkjølelse.

- Thomas gjorde det bra helt til legen i går sa at han måtte ta et par dager fri på grunn av en sår hals og vondt bryst. Han var skikkelig på gang, men dette hjelper jo ikke akkurat. Han er nå usikker til mandagens kamp, sier manager Howard Wilkinson til klubbens hjemmeside.

Wilkinson er ny sjef i Sunderland, og det er liten tvil om at Myhre gjerne ønsker å gripe sjansen til å overbevise nå når førstekeeper Thomas Sørensen er skadd.

Sist helg fikk tredjekeeper Jurgen Macho sjansen, og nå røper Wilkinson at han var nær ved å måtte ta i bruk fjerdevalget mellom stengene i debutkampen.

- Jurgen fikk kjenning med en lårskade på torsdag, og jeg trodde Michael Ingham skulle stå mot West Ham, forteller Sunderland-sjefen. Ingham ble i all hast hentet tilbake fra sitt låneopphold for Stockport.

(Dagbladet.no)

SJUK:</B> Thomas Myhre må hvile et par dager. Foto: SCANPIX