Sjukt stafettlag

RAMSAU (Dagbladet :på nettet): Elin Nilsen sliter fortsatt med en halsbetennelse, mens Anita Moen fikk magesjuken som herjer i VM-byen. Dermed er halvparten av Norges antatte stafettlag torsdag syke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Elin er feberfri i dag og halsen er bedre, men hun har fremdeles tett nese og bihuler. Målet er at hun kan gå ut og lufte seg i morgen, sier landslagstrener Inge Andersen på den norske pressekonferansen i kveld.

Også Anita Moen er syk i dag. Anita fikk den såkalte finskesjuken i dag tidlig, og er blitt isolert fra den norske leiren.

- Men det tar fra et halvt til ett døgn og bli frisk og vi tar sikte på at også hun kan gå på ski i morgen tidlig, sier Andersen.

Avgjørelse ved lunchtider

Landslagstreneren har gitt seks av de sju norske jentene beskjed om at de skal forberede seg på å gå stafetten torsdag. Tina Bay er den eneste av de norske jentene som helt sikkert ikke skal gå stafetten. I morgen ved lunchtider bestemmer han så hvem som skal gå.

- Elin Nilsen er betydelig bedre og vi håper at hun kan trene litt i morgen, sier landslagslege Arne Vilberg til Dagbladet :på nettet. Magesjuken mener også legen at utøverne blir kvitt fort.

Hvis Moen og Nilsen blir frisk, er det mest sannsynlige stafettlaget som følger: Bente Martinsen, Elin Nilsen, Maj Helen Sorkmo og Anita Moen.

PS: Fire personer i støtteapparatet har også blitt isolert på grunn av magesjauen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer