Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjukt stafettlag

RAMSAU (Dagbladet :på nettet): Elin Nilsen sliter fortsatt med en halsbetennelse, mens Anita Moen fikk magesjuken som herjer i VM-byen. Dermed er halvparten av Norges antatte stafettlag torsdag syke.

- Elin er feberfri i dag og halsen er bedre, men hun har fremdeles tett nese og bihuler. Målet er at hun kan gå ut og lufte seg i morgen, sier landslagstrener Inge Andersen på den norske pressekonferansen i kveld.

Også Anita Moen er syk i dag. Anita fikk den såkalte finskesjuken i dag tidlig, og er blitt isolert fra den norske leiren.

- Men det tar fra et halvt til ett døgn og bli frisk og vi tar sikte på at også hun kan gå på ski i morgen tidlig, sier Andersen.

Avgjørelse ved lunchtider

Landslagstreneren har gitt seks av de sju norske jentene beskjed om at de skal forberede seg på å gå stafetten torsdag. Tina Bay er den eneste av de norske jentene som helt sikkert ikke skal gå stafetten. I morgen ved lunchtider bestemmer han så hvem som skal gå.

- Elin Nilsen er betydelig bedre og vi håper at hun kan trene litt i morgen, sier landslagslege Arne Vilberg til Dagbladet :på nettet. Magesjuken mener også legen at utøverne blir kvitt fort.

Hvis Moen og Nilsen blir frisk, er det mest sannsynlige stafettlaget som følger: Bente Martinsen, Elin Nilsen, Maj Helen Sorkmo og Anita Moen.

PS: Fire personer i støtteapparatet har også blitt isolert på grunn av magesjauen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media