Skadd Boretti vant med smerter

Det ble dramatisk da Stian Boretti snublet i en fordypning i grusen, falt og vrikket ankelen. Men han reiste seg og vant 2. runde i en turnering i Polen i dag.

Boretti ba om medisinsk pause tre ganger i kampen, etter at han falt i det andre settet og vrikket venstre ankel. Ved hjelp av is, bandasjer og tape klarte han å gjennomføre kampen, til tross for kraftige smerter.

Spilte taktisk

Boretti vant til slutt 6-4, 2-6, 6-4 mot Aivaras Balzekas fra Litauen. Nordmannen halte seieren i land med en god serve i tredje sett og korte baller.

- Det gikk greit å serve, selv om jeg da belaster venstrebeinet. Det var verst når jeg skulle spille forehand, sier Boretti til Dagbladet.no.

Da Boretti ble skadd sa han til seg selv at om han ble breaket tidlig etter at han ble skadd, så ville han gi seg. Men han sto i mot presset fra motstanderen.

- Foten er ikke god i kveld, men jeg behandler den med is og holder den i ro. Heldigvis har den ikke hovnet opp, sier Boretti.

Legesjekk

Kommer skaden til å få konsekvenser for din deltagelse i Davis Cup senere i måneden?

- Jeg håper ikke det. Jeg vil få undersøkt ankelen ordentlig når jeg kommer tilbake til Norge etter denne turneringen, sier Boretti.

  • Kvartfinalen i 10 000 dollar turneringen i Polen spilles torsdag ettermiddag.