Skadd Boretti vant med smerter

Det ble dramatisk da Stian Boretti snublet i en fordypning i grusen, falt og vrikket ankelen. Men han reiste seg og vant 2. runde i en turnering i Polen i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Boretti ba om medisinsk pause tre ganger i kampen, etter at han falt i det andre settet og vrikket venstre ankel. Ved hjelp av is, bandasjer og tape klarte han å gjennomføre kampen, til tross for kraftige smerter.

Spilte taktisk

Boretti vant til slutt 6-4, 2-6, 6-4 mot Aivaras Balzekas fra Litauen. Nordmannen halte seieren i land med en god serve i tredje sett og korte baller.

- Det gikk greit å serve, selv om jeg da belaster venstrebeinet. Det var verst når jeg skulle spille forehand, sier Boretti til Dagbladet.no.

Da Boretti ble skadd sa han til seg selv at om han ble breaket tidlig etter at han ble skadd, så ville han gi seg. Men han sto i mot presset fra motstanderen.

- Foten er ikke god i kveld, men jeg behandler den med is og holder den i ro. Heldigvis har den ikke hovnet opp, sier Boretti.

Legesjekk

Kommer skaden til å få konsekvenser for din deltagelse i Davis Cup senere i måneden?

- Jeg håper ikke det. Jeg vil få undersøkt ankelen ordentlig når jeg kommer tilbake til Norge etter denne turneringen, sier Boretti.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer