SKADET: Phillipe Coutinhos debut for katalanerne lar vente på seg. Brasilianeren sliter med en muskelskade. Foto: AFP PHOTO / Josep LAGO
SKADET: Phillipe Coutinhos debut for katalanerne lar vente på seg. Brasilianeren sliter med en muskelskade. Foto: AFP PHOTO / Josep LAGOVis mer

Må vente med debuten

Skadd Coutinho presentert i Barcelona

Den tidligere Liverpool-spilleren fullførte overgangen mandag formiddag.

Den brasilianske 25-åringen ble mandag presentert som Barcelona-spiller etter overgangen fra Liverpool. Samtidig melder klubben at spilleren er ute i tre uker med skade.

Philippe Coutinho har en lårskade og kan ikke spille de neste tre ukene, opplyser Barcelona på sine hjemmesider mandag.

Lørdag ble overgangen fra Liverpool bekreftet og søndag var brasilianeren på plass hos sin nye klubb for å se på forholdene.

Under den obligatoriske legesjekken ble det konstatert at Coutinho ikke er klar for spill umiddelbart, noe som ble formidlet under presentasjonen mandag.

Overgangssummen skal ligge på 160 millioner euro (1,56 milliarder norske kroner). Det gjør Coutinho til verdens tredje dyreste spiller, bak Neymar og Kylian Mbappé.

Coutinho har signert for resten av denne og de neste fem sesongene, og har fått en utkjøpsklausul på 400 millioner euro.

(NTB)