Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Må vente med debuten

Skadd Coutinho presentert i Barcelona

Den tidligere Liverpool-spilleren fullførte overgangen mandag formiddag.

SKADET: Phillipe Coutinhos debut for katalanerne lar vente på seg. Brasilianeren sliter med en muskelskade. Foto: AFP PHOTO / Josep LAGO
SKADET: Phillipe Coutinhos debut for katalanerne lar vente på seg. Brasilianeren sliter med en muskelskade. Foto: AFP PHOTO / Josep LAGO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den brasilianske 25-åringen ble mandag presentert som Barcelona-spiller etter overgangen fra Liverpool. Samtidig melder klubben at spilleren er ute i tre uker med skade.

Philippe Coutinho har en lårskade og kan ikke spille de neste tre ukene, opplyser Barcelona på sine hjemmesider mandag.

Lørdag ble overgangen fra Liverpool bekreftet og søndag var brasilianeren på plass hos sin nye klubb for å se på forholdene.

Under den obligatoriske legesjekken ble det konstatert at Coutinho ikke er klar for spill umiddelbart, noe som ble formidlet under presentasjonen mandag.

Overgangssummen skal ligge på 160 millioner euro (1,56 milliarder norske kroner). Det gjør Coutinho til verdens tredje dyreste spiller, bak Neymar og Kylian Mbappé.

Coutinho har signert for resten av denne og de neste fem sesongene, og har fått en utkjøpsklausul på 400 millioner euro.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!