Skadd igjen

Kristine Duvholt (24) er skadd igjen. Larvik-jenta har ødelagt menisken og skal opereres torsdag. Det er bare en måned siden Kristine ble spilleklar igjen etter en alvorlig ryggoperasjon.

- Jeg er fryktelig lei meg. Umiddelbart etter at resultatet av undersøkelsen var klar, hadde jeg bare lyst til å blåse i alt sammen og gi opp hele håndballen, sier Kristine Duvholt til Dagbladet. De siste årene har vært et skademareritt for Kristine. I 1995 ble hun korsbåndoperert og fikk ødelagt hele sesongen. I 1997 fikk hun problemer med ryggen og måtte til slutt opereres. Det skjedde i januar i år.

Etter en møysommelig oppbygging kom Kristine Duvholt tilbake på banen denne sommeren.

- Så skjer det igjen allerede i første seriekamp, sukker Kristine, som allerede i VM i 1993 var en av Norges aller beste.

Den lynraske høyrekantspilleren med en eminent teknikk fikk fort en sentral rolle på landslaget som hun skulle ha i lang tid framover.

Men så kom skadene, den siste under søndagens kamp mot Lunner.

- Jeg vred beinet under en fintesituasjon. Jeg registrerte at det skjedde, men beit tennene sammen og spilte videre.

- Jeg nektet å innrømme at jeg var skadd igjen, forteller Kristine Duvholt.

Det tar fire-fem uker fra menisk-inngrepet til hun kan starte med håndballen igjen. Dermed må også Marit Breivik definitivt skrinlegge forhåpninger om å få Kristine Duvholt med på EM-laget i år.

- Dette blir definitivt for mye for meg, sier Larviks trener Ole Gustav Gjekstad som har mer enn førstesekseren på skadelista. Her er de viktigste, i tillegg til Duvholt: Lina Olsson ble operert igjen sist uke og blir borte i minst en måned til.Landslagsspillere Anette Tveter, Heidi Flåtnes og Birgitte Sættem er ute i flere uker, kanskje måneder...

<B>LEI SEG:Bare en uke etter comebacket er Kristine Duvholt skadd igjen.