Skadd igjen

Lørdag sto Thomas Myhre (28) i mål i sin femte kamp for Besiktas. Laget rundspilte motstander Göztepe, men på stillingen 5- 0 smalt det for landslagskeeperen. - Jeg kolliderte med en spiller da jeg kastet meg ut i feltet, sier Thomas til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter overgangen fra Everton har Norges førstevalg stått i mål i fem kamper. Alle har endt med seier, og i tre av kampene har Thomas holdt buret rent. Lørdag vant Besiktas hele 6- 0.

- Derfor var det ille å få denne skaden nå, sier Myhre.

- Jeg har røket tre leddbånd i skulderen og tilbrakte lørdagsnatta på sjukehus i Istanbul.

Store smerter

Han hadde store smerter hele natta, og fikk nesten ingen søvn. Og innrømmer at han fryktet operasjon, men det ble fort konstatert at det ikke er brukket noe i kragebeinet. Men han får seg en ufrivillig lang juleferie.

- Jeg kommer hjem til Norge i dag for å gå til undersøkelse hos landslagslege Lars Engebretsen, sier Thomas.

- Og for å få et program for å styrke opp skulderen igjen. Han går rundt med skulderen i fatle, noe han må gjøre de neste ti dagene. Og forteller at det er alt annet enn behagelig.

- Men det hjelper at jeg går på smertestillende medisiner, sier Thomas. Som blir nø dt til å ha skulderen i fullstendig ro de neste to ukene.

Kommende helg spilles siste runde i den tyrkiske serien. Da spiller Besiktas hjemme mot Gaziantespor, som ligger på fjerdeplass. Så er det vinterpause fram til 20. januar.

- Jeg håper å være klar til første kamp igjen etter pausen, sier Thomas. Etter fem kamper, fem seirer og tre uten baklengs har det vanket mange godord fra ledelsen. Derfor kom lørdagens skade veldig ubeleilig.

- Jeg kan ikke si at jeg har hatt særlig mye flaks, sier Thomas.

- Jeg er blitt skadd i tre bortekamper.

Men siden han ankom Istanbul, har Besiktas fått ny kontakt med toppen. Klubben ligger på tredjeplass, bare to poeng bak Galatasaray, som spiller i kveld.

Trives

Og keeperen trives i Istanbul, bortsett fra at byen opplever sin kaldeste periode på mer enn 30 år.

- Det har vært en herlig opptur for meg etter at jeg kom til Besiktas fra Everton, sier Thomas Myhre til Dagbladet.

UTE IGJEN: Thomas Myhre blir borte fra fotballen fram til 20. januar. - Jeg håper å være klar igjen til første kamp etter vinterpausen, sier han til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer