Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skadd Myggen spiller i kveld

Erik Mykland er akillesskadd, men spiller likevel mot Eirik Bakke og Leeds. Trolig betyr det at Myggen mister den tyske serieåpningen lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den første Champions League-kvaliken borte mot Leeds i kveld regnes som en av sesongens viktigste kamper i 1860 München. Om ei uke spilles returoppgjøret i Tyskland.

- Kveldens kamp mot Leeds spiller jeg, men jeg frykter at akillessenene er så vonde at jeg kan få problemer med å være klar til lørdagens kamp, sier Myggen til Fædrelandsvennen.

Myggens har slitt med hælproblemene siden klubben startet sesongoppkjøringen for tre uker siden. Skaden pådro han seg under hardkjøret i EM.

- Jeg har vondt nå også, men er kampklar. Problemet er at det tar tid å komme seg etterpå, sier han.

Myggen er blitt tildelt en defensiv, sentral midtbanerolle mot Leeds. Det betyr at det er liten sjanse for Mygg-dans etter scoring i kveld.

- Jeg liker å ligge litt bak, så det er helt greit. Bare jeg slipper å spille back, sier Myggen som også har litt sommerfugler i magen foran møtet med engelskmennene og Eirik Bakke.

- Dette blir jo min første ordentlige kamp for min nye klubb. Det er litt spesielt, sier Myggen.

[email protected]