Skadd og sulten

ØSTSIDEN (Dagbladet): Østsiden- LSK 0- 3. Han var ikke på lagoppstillingen, satt på benken, og fem minutter før slutt gikk LSK-keeper Emille Baron i pølsebua og kjøpte to med ketchup. Nå vil Arne Erlandsen ha en keeper til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi trenger tre keepere, sier LSK-treneren til Dagbladet. - Både for treningssituasjonens og konkurransens skyld. Og samtidig ser vi jo at Emille er et godt salgsobjekt.

- Han er jo en god keeper når han er skadefri.

- Det sitter i lysken, sier den skadde LSK-keeperen. - I to uker har det vært et mål at jeg skulle bli klar til Rosenborg-kampen på søndag. Men sjøl tror jeg ikke det. Jeg har fortsatt problemer.

- Må handle

For å bøte på det som Arne Erlandsen oppfatter som en tilnærmet kronisk skadesituasjon for Baron har LSK-treneren fått gjennomslag for en keeper til.

- I år har han hatt veldig mye, sier Erlandsen. - Derfor må vi handle. Og vi skal ikke kjøpe en som bare fyller opp treninga.

- Vi vil ha en keeper til som kan konkurrere om plassen på laget.

Drillo hjalp ikke

Lillestrøms vei til cupens tredje runde kunne blitt litt mer slitsom enn den ble på Østsiden i går. Det vil si - hvis hjemmelaget hadde scoret på kjempesjansene i begge omgangers unge minutter. Men til slutt ble det enkelt og 13-4 i sjanser til de beste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer