Skadd på fotballtrening

Kjetil Aamodt fikk en rift i menisken på fotballtrening i sommer. Alpin-esset klarer ikke å strekke ut foten skikkelig, men utrolig nok hindrer ikke kneproblemene ham fra å kjøre fort på ski.

- Jeg kjenner heldigvis ikke noe til skaden når jeg står på ski. Det verste er at jeg ikke får trent fotball. Det er jo det som er gøy, sier Aamodt ironisk.

Han tror han slipper å operere.

- Et inngrep vil bare gjøre det verre. Jeg har allerede operert i kneet to ganger, men denne skaden er ikke noe problem.

Bedre på trening

I fjor havnet Aamodt i skyggen av Lasse Kjus, etter Kjuser'ns fabelaktige VM-innsats. I år satser han på å gå forbi erkerivalen.

- Det har gått veldig bra på trening i år, mye bedre enn i fjor. Samtidig er det vanskelig å si hvordan det slår ut i konkurranser, sier han til Dagbladet.

- Hvordan ligger du an i forhold til Kjus?

- Lasse er også skadd, så det vet jeg ikke. Han er dessuten alltid dårlig på trening, og flink til å gi alt i renn.

Støvler fra 1974

Kjetil Aamodt tester også ut nytt utstyr på forsesongen. Hans skiprodusent har flyttet produksjonen til en ny fabrikk, og det skaper litt usikkerhet.

- Jeg har også fått nye støvler. Den gamle modellen ble jo laget i 1974. Den nye er mye mer anatomisk riktig for føttene.

I går lanserte han også sin nye hjemmeside på Norske Sportsprofiler.

- Sjøl bruker jeg nettet mye. Dette vil være en side for fansen, der jeg kan gi litt inside fra miljøet til de spesielt interesserte.