Skadde og vrakede spillere

Inters Christian Vieri er skadet - Juventus-toppscorer Alessandro Del Piero er vraket. Spiller Italia-boss Lippi høyt foran kampen mot Skottland?

Nei, ikke ifølge ham sjøl. Marcello Lippi hintet nemlig tidlig at Del Piero ikke ville bli å finne i den italienske landslagstroppen som møter Skottland på lørdag med Åge Hareide på tribunen.

Som sagt så gjort.

Uten at det er bråk av den grunn.

For Alessandro Del Piero ser stort på vrakingen av sin egen person. Og hevder at han ikke har noen problemer med Lippis valg.

Seks angripere

-  Hva landslaget angår, kan jeg bare understreke det jeg sa etter kampen mot Reggina sist lørdag, sier Alessandro Del Piero.

-  Jeg har kjent Lippi i ti år, og vi har et godt forhold. Så det faktum at jeg er vraket nå, er ikke noe problem for meg.

Det føles ikke som om jeg er strøket fra den lista med spillere som skal forberede seg til VM i Tyskland neste sommer.

Hvis jeg fortsetter slik jeg har spilt i det siste, er min plass i landslagstroppen udiskutabel.

Lørdag skal Lippi velge sine angrepsspillere fra sekstetten Antonio Cassano, Francesco Totti, Vincenzo Montella (alle fra Roma), Alberto Gilardino (Parma), Mauro Esposito (Cagliari) og mannen som scoret Italias seiersmål mot Norge på Sicilia - Luca Toni (Palermo).

Det store spørsmålet er hvordan Italia kommer til å opptre.

Alle byttet ut

Da Norge slo Malta 3- 0 borte 9. februar, vant Italia 2- 0 over Russland på hjemmebane.

Med tre mann - Totti, Vieri og Montella - i angrepsrekka.De gjorde faktisk jobben sin så dårlig at Lippi byttet ut alle tre i pausen. Og inn kom Gilardino og gjorde 1- 0 for Italia. 2- 0 ble slått inn av midtbanespilleren Simone Barone.

Men ingen av dem scoret.