Skade kan ødelegge VM for Kjemperud/Høidalen

Kan bli nødt til å trekke seg.

FRYKTER FOR VM: Vegard Høidalen og Jørre Kjemperud frykter at VM kan være over. Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX .
FRYKTER FOR VM: Vegard Høidalen og Jørre Kjemperud frykter at VM kan være over. Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX .Vis mer

|||VM kan være over for det norske sandvolleyparet Jørre Kjemperud og Vegard Høidalen etter at Kjemperud skadet kneet i søndagens kamp.

Det var i kampen mot Latvia at Jørre Kjemperud pådro seg en overstrekk i kneet. Mandag var ikke kneet blitt særlig bedre, og det tyder på at det norske paret må kaste inn håndkleet i turneringen før tirsdagens kamp, melder Stavanger Aftenblad.

- Jeg er veldig usikker på fortsettelsen, for det er en stor mulighet for at vi må trekke oss fra kampen mot Frankrike, innrømmer Jørre Kjemperud.

40-åringen har fått en drømmestart på VM sammen med makker Vegard Høidalen. Men etter to strake seirer kan mye tyde på at kneet til Kjemperud kan sette en stopper for VM-eventyret i Vågen.

- Jeg krysser alt jeg har av fingre og tær for at kneet skal bli bedre ved hjelp av behandlinger de neste dagene, men jeg må innrømme at jeg ikke kunne ha spilt kamp slik kneet er nå, sier Kjemperud.

- Det er for tidlig å si om resten av VM er i fare, men jeg er bekymret. Vi er uansett videre til cupspillet som starter torsdag, så det kan være lurt å stå over kampen tirsdag. Da kan jeg få enda mer hvile og behandling, sier Kjemperud.

- VM på hjemmebane er noe man bare får oppleve en gang i karrieren, så dette føles tungt. Jeg håper likevel at kneet skal bli bra igjen, slik at vi fortsatt kan være med å kjempe om en topplassering, sier veteranen Jørre Kjemperud.

(NTB)