Skade kan ødelegge VM for Kjemperud/Høidalen

Kan bli nødt til å trekke seg.

FRYKTER FOR VM: Vegard Høidalen og Jørre Kjemperud frykter at VM kan være over. Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX .
FRYKTER FOR VM: Vegard Høidalen og Jørre Kjemperud frykter at VM kan være over. Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||VM kan være over for det norske sandvolleyparet Jørre Kjemperud og Vegard Høidalen etter at Kjemperud skadet kneet i søndagens kamp.

Det var i kampen mot Latvia at Jørre Kjemperud pådro seg en overstrekk i kneet. Mandag var ikke kneet blitt særlig bedre, og det tyder på at det norske paret må kaste inn håndkleet i turneringen før tirsdagens kamp, melder Stavanger Aftenblad.

- Jeg er veldig usikker på fortsettelsen, for det er en stor mulighet for at vi må trekke oss fra kampen mot Frankrike, innrømmer Jørre Kjemperud.

40-åringen har fått en drømmestart på VM sammen med makker Vegard Høidalen. Men etter to strake seirer kan mye tyde på at kneet til Kjemperud kan sette en stopper for VM-eventyret i Vågen.

- Jeg krysser alt jeg har av fingre og tær for at kneet skal bli bedre ved hjelp av behandlinger de neste dagene, men jeg må innrømme at jeg ikke kunne ha spilt kamp slik kneet er nå, sier Kjemperud.

- Det er for tidlig å si om resten av VM er i fare, men jeg er bekymret. Vi er uansett videre til cupspillet som starter torsdag, så det kan være lurt å stå over kampen tirsdag. Da kan jeg få enda mer hvile og behandling, sier Kjemperud.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer