Skade stopper Nadal

Kan ikke forsvare tittelen i US Open.

AV MED PANNEBÅNDET.  Rafael Nadal må stå over US Open på grunn av en skalde i håndleddet, skriver han på sin facebookside. Foto: AFP.
AV MED PANNEBÅNDET. Rafael Nadal må stå over US Open på grunn av en skalde i håndleddet, skriver han på sin facebookside. Foto: AFP.Vis mer

Rafael Nadal kommer ikke til å forsvare tittelen i US Open.
Tennisstjernen stoppes av en håndleddsskade.

Verdenstoeren pådro seg skaden under trening forrige måned. Han har trent med gips den siste tiden og sto over turneringene i Toronto og Cincinnati. Mandag meldte han at US Open kommer for tidlig.

- Jeg er veldig lei for å måtte melde at jeg ikke kan spille US Open i år, en turnering der jeg har vært i finale de tre siste gangene jeg har deltatt, skrev han på Facebook.

- Jeg er sikker på at dere forstår at dette er et vanskelig øyeblikk for meg, for det er en turnering jeg elsker. Jeg har flotte minner om tilhengerne, kveldskampene og mange andre ting, fortsatte han.

- Det er ikke stort jeg kan gjøre i øyeblikket, annet enn å godta situasjonen og som alltid arbeide hardt for å kunne prestere på høyeste nivå så snart jeg er tilbake.

Nadal, som har 14 Grand Slam-titler, vant US Open i 2010 og 2013.
(NTB)