Kenneth Gangnes kjemper seg tilbake

Skadeforfulgte Gangnes inn i støtteapparatet allerede i hoppuka

Kenneth Gangnes jobber knallhardt for å komme tilbake fra sin fjerde korsbåndsskade. På nyåret trer totningen inn i sin nye rolle under Alexander Stöckl.

SKADET: Kenneth Gangnes er har røket korsbåndet for fjerde gang. Nå skal Kolbu-gutten hjelpe det norske hopplandslaget. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
SKADET: Kenneth Gangnes er har røket korsbåndet for fjerde gang. Nå skal Kolbu-gutten hjelpe det norske hopplandslaget. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Allerede 2. januar er hopperen fra Kolbukameratene på plass i støtteapparatet når teamet rundt Norges beste skihoppere styrkes.

- Jeg kommer til Innsbruck og gleder meg veldig. Jeg har ikke fått så mange konkrete oppgaver, utenom å spre god stemning, sier Gangnes.

Landslagssjef Alexander Stöckl fortalte den hyggelige nyheten til hoppukehopperne på utøverhotellet i Oberstdorf torsdag kveld.

- Jobben blir å være en del av laget. Jeg tror det er viktig for ham i rehabiliteringsperioden. Det er også ekstremt viktig for den gjengen som er her nede at vi har med Kenneth, som har vært en ekstremt god støttespiller i mange sesonger. Han sitter med mye kompetanse og har mye erfaring fra store konkurranser, sier Stöckl til NTB.

Analyseprat

28 år gamle Gangnes blir en naturlig mann i den viktigste analysejobben, som hopplandslaget har styrket i OL-sesongen.

- Han er flink til å prate med andre utøvere. Kenneth kan ta analysepraten fra utøver til utøver om tekniske ting med en litt annen touch enn om treneren sier det. Han kan snakke ut fra sin nylige erfaring i bakken, som jeg jo ikke har, sier Stöckl – selv verdenscuphopper på 1990-tallet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer