Skadefritt Rosenborg

Frode Johnsen og Christer Basma er friskmeldt før Sogndal-kampen. Les siste nytt før tippeligarunden.

Lørdag kl. 16:

BRYNE - VIKING

Bryne: Geir Atle Undheim, Lasse Strand, Kenneth Giske og Svein Bø spiller ikke på grunn av skader.

Viking: Morten Berre og Hannes Sigurdsson ble skadet i siste cupkamp, og må stå over i helgen. Samtidig er Lars Gaute Bø og Bjørn Berland ute med skader. Bjarte L. Aarsheim er langtidsskadet.

Dommer: Tommy Skjerven, Kaupanger.

Søndag kl 18:

LYN - ODD GRENLAND

Lyn: Helgi Sigurdsson sliter fortsatt med skaden i ankelen og er høyst usikker. Per Egil Swift har problemer med nakken, mens Kjetil Løvvik sliter med lysken. Begge disse er også usikre. Det samme er Mohammed Ouseb.

Odd Grenland: Edwin van Ankeren har problemer med ryggen, og må trolig stå over helgens kamp. Morten Fevang har karantene, mens Thomas Røed fortsatt plages av en trøblete akilles.

Dommer: Frode Kvam, Strindheim.

Molde: Thomas Mork og Andri Sigthorsson er fortsatt skadet, og kan ikke spille mot Stabæk.

Stabæk: Barel Baldvinsson skadet ankelen i landskampen mellom Norge og Island, og er ikke friskmeldt. Tommy Stenersen må også stå over, som følge av en skade han pådro seg i cupkampen mot Ranheim. Tom Stenvold er ute med karantene.

Dommer: Jonny Ditlefsen, Mo.

MOSS - BODØ/GLIMT

Moss: Kasey Wehrman må stå over på grunn av rødt kort, mens Hans Erik Ramberg og Thomas Solberg er ute på grunn av kneproblemer. Kent Bergersen spiller heller ikke søndag.

Bodø/Glimt: Karim Essediri ble skadd i kampen mot Molde og må stå over, mens Ronny Westad er langtidsskadet.

Dommer: Per Ivar Staberg, Sunndal.

ROSENBORG - SOGNDAL

Rosenborg: Frode Johnsen og Christer Basma har slitt med skader. Begge er friskmeldt, og Nils Arne Eggen har ingen skade for første gang denne sesongen.

Sogndal: Tommy Øren og Håvard Flo er også småskadet, og høyst usikre. Samtidig er Rune Buer ute med karantene. Christian Kalvenes er langtidsskadet, og ventet tilbake til den første høstkampen. Thormod Ness er også langtidsskadet, med et beinbrudd, og kan være ute resten av sesongen. Når det gjelder Sindre Erstad vil han også først bli klar til høsten.

Dommer: Espen Berntsen, Vang.

START - VÅLERENGA

Start: Med unntak av langtidsskadde Jukka Hakkala, har Start-trener Jan Halvor Halvorsen alle spillerne til disposisjon.

Vålerenga: Andreas Augustsson og Ronny Døhli er ute med skader, mens Johan Arneng må stå over på grunn av karantene.

Dommer: Rune Pedersen, Sprint/Jeløy.

LSK - BRANN

Lillestrøm: Torgeir Bjarmann ble skadet mot Sogndal, og er trolig ikke aktuell, sammen med Arild Sundgot, Torjus Hansén, Magnus Powell, Johan Petter Winsnes og Per Magne Misund. Frode Kippe, som scoret to mål i cupen tidligere i uken, er aktuell igjen til kampen mot Brann.

Brann: Tommy Knarvik har problemer med lysken, og er eneste usikkerhetsmoment.

Dommer: Roy Helge Olsen, Våg.

(NTB)