Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skadeknekk for de tyske trippelmesterne

Robben ute i seks uker.

SKADET: Arjen Robben måtte ut med skade mot Augsburg i den tyske cupen i går kveld. Sky Sports melder at nederlenderen må finne seg i en tilværelse på sidelinjen i seks uker. Foto: REUTERS/Michaela Rehle
SKADET: Arjen Robben måtte ut med skade mot Augsburg i den tyske cupen i går kveld. Sky Sports melder at nederlenderen må finne seg i en tilværelse på sidelinjen i seks uker. Foto: REUTERS/Michaela Rehle Vis mer

(Dagbladet): De regjerende trippelmesterne Bayern Munchen, har oppskriftsmessig fått en sterk start på 2013/14-sesongen.

Seks strake seiere i serien og 14 kamper uten tap er beholdningen så langt, men i går kom et lite skår i gleden for tyskerne.

Arjen Robben skadet seg nemlig under cupkampen mot Augsburg, og ifølge Sky Sports på Twitter vil lynvingen være ute i opptil seks uker.

Han vil dermed gå glipp av den siste kampen i Champions League-gruppespillet mot Manchester City.

29-åringen scoret selv bare fire minutter ut i oppgjøret mot Augsburg, men måtte kaste inn håndklet 14 minutter senere etter en duell med motstandernes målvakt.

Han skal ha pådratt seg et stygt kutt i kneet.

Tyskernes spanske trener, Pep Guardiola, sa etter kampen at han håpet Robben ville være klar til VM for klubblag i midten av desember. Det kan ha nå med andre ord se langt etter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media