Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skadekrise for City

Manchester City-forsvareren John Stones er ute i en måned med en muskelskade. Dermed må manager Josep Guardiola klare seg uten sine to beste midtstoppere.

SKADET PÅ TRENING: John Stones. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
SKADET PÅ TRENING: John Stones. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

Det kunngjorde Guardiola selv på en pressekonferanse foran onsdagens mesterligakamp mot Sjakhtar Donetsk.

– John Stones ble skadd i dag tidlig. Problemet er muskulært. Det vil ta fire til fem uker, sa spanjolen.

Fra før er Aymeric Laporte ute i flere måneder med en kneskade. Han er først ventet tilbake i 2020. Det gir Guardiola svært få alternativer i midtforsvaret. Dessuten gjorde Nicolás Otamendi en grov tabbe som førte til Norwichs avgjørende mål i helgens 2-3-tap i Premier League.

– For meg som manager er det en utrolig utfordring. Men jeg mister ikke troen. Vi vil se framover og løse dette problemet, sier Guardiola.

Kommende helg spiller City hjemmekamp mot Watford i Premier League.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling