TRØBBEL I FIREREN: Både Daniel Agger (helt til venstre) og Martin Skrtel (på båre) er rammet av skader. Også Fabio Aurelio er ute for Liverpool.Foto: SCANPIX/AP/Vadim Ghirda
TRØBBEL I FIREREN: Både Daniel Agger (helt til venstre) og Martin Skrtel (på båre) er rammet av skader. Også Fabio Aurelio er ute for Liverpool.Foto: SCANPIX/AP/Vadim GhirdaVis mer

Skadekrise i Liverpool-forsvaret

Skrtel ute i åtte uker, Aurelio og Agger nye på lista.

|||

2-1-seieren over Blackburn søndag kan ha kostet Liverpool dyrt. To nye skader på forsvarsspillere passer dårlig i serieinnspurten.

Fábio Aurélio måtte takke for seg allerede før pause og gikk av banen med en strekk i låret. Venstrebacken kan vente seg to uker på sidelinjen.

Etter kampen ble det rapportert om en kneskade på danske Daniel Agger. Midtstopperen forlot Anfield på krykker etter kampen mot Blackburn, og tirsdagens skanning viste at han har pådratt seg kraftige støtskader i kneet. Agger får behandling utover uken, og man vet foreløpig ikke hvor lenge han vil være ute.

En av Aggers konkurrenter om midtstopperplassen i Liverpool, slovak Martin Skrtel, ble skadet i høyrefoten i en europaligakamp forrige uke. Klubben opplyste tirsdag at han unngår operasjon, men at han vil være utilgjengelig for spill i to måneder.

Manager Rafael Benítez uttalte fredag at han var svært skuffet over nyhetene om Skrtels skade. Spanjolen er nok ikke mer fornøyd nå, med ytterligere to forsvarsspillere på skadelisten.

Fra før er Glen Johnsen skadet for Liverpool, som går tøffe måneder i møte i jakten på mesterligaplass.

(NTB)