SER BAKOVER: Hugo Lloris innrømmer at Tottenham også må ta en titt bak seg på tabellen, etter to Premier League-tap de siste tre kampene. Foto: Tim Ireland/AP/NTB scanpix.
SER BAKOVER: Hugo Lloris innrømmer at Tottenham også må ta en titt bak seg på tabellen, etter to Premier League-tap de siste tre kampene. Foto: Tim Ireland/AP/NTB scanpix.Vis mer

Skadekrise: Spurs frykter Solskjær, Sarri og co.

Etter to Premier League-tap på de siste tre kampene, ligger Tottenham nå bare poenget foran Chelsea. Det bekymrer Hugo Lloris.

- Selvfølgelig snakker alle om lagene som er foran oss, men det er viktig å holde et øye på lagene bak oss fordi ting kan endre seg veldig raskt i fotball.

Det sier Tottenham-målvakt Hugo Lloris etter det sviende 0-1-nederlaget for Manchester United på Wembley søndag.

Selv om hjemmelaget til tider bombarderte United-målvakt David de Gea i 2. omgang av oppgjøret, klarte de ikke få hull på byllen.

Kun tre poeng på de siste tre Premier League-kampene gjør at Spurs nå ligger ni poeng bak Liverpool og fem bak Manchester City. I tillegg puster Chelsea dem i nakken – før helgens serierunde ligger London-rivalen bare poenget bak.

- Vi er fortsatt innblandet i topp fire og det er fortsatt målet vårt. Det har det vært fra starten av årets sesong, og ingenting har forandret seg, fortsetter målvakten.

Skadeplaget Spurs

I tillegg frykter Tottenham at de må klare seg uten toppscorer Harry Kane de neste ukene. Ankelskaden han pådro seg i oppgjøret mot Manchester United kan vise seg å være mer alvorlig enn først ventet. Tottenham skrev tirsdag at han trolig er tilbake i trening igjen tidlig i mars.

SOLSKJÆR: Ole Gunnar Solskjær har fått en veldig god start som manager for Manchester United. En av av grunnene til det kan ifølge Dagbladets sportsjournalist Øyvind Godø være Solskjærs aktive bruk av sin læremester Alex Ferguson. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

Kane-skaden kunne heller ikke kommet på et dårligere tidspunkt for Tottenham. Mandag reiste en annen viktig offensiv brikke, Son Heung-min, for å spille Asiamesterskapet med hjemlandet Sør-Korea. Han blir trolig borte ut måneden. I tillegg har midtbanespillerne Lucas Moura, Eric Dier og Mousa Dembélé slitt med skade den siste tiden, mens kneskadde Victor Wanyama er ute i lengre tid.

Hektisk program

Skadene passer dårlig i et hektisk program. Etter helgens seriekamp borte mot Fulham, skal Spurs ut i semifinale mot Chelsea i ligacupen i midtuken. Deretter er det FA Cup-kamp tre dager senere og Borussia Dortmund i mesterligaen i midten av februar.

- Vi vet alle hvor viktig Harry er for laget, men han er ikke hele laget vårt. Vi skal kjempe for hverandre og jobbe for hverandre i tiden framover, selv om Harry ikke er med, sier Lloris.

Tottenham møter Fulham på Craven Cottage søndag.