Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skadelista - Runde 11

Roy Keane sliter fortsatt med en kneskade, og spiller ikke mot Leeds på lørdag. United-kapteinen går sannsynligvis også glipp av oppgjøret mot Lille. Se hele skadelista!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester U-Leeds

(27.10 Kl. 13.00)

 • Manchester U: Tapte mot Bolton (1-2) i forrige kamp. Kneskaden Ronny Johnsen pådro seg mot Deportivo La Coruna er verre enn først antatt. Trolig er United-stopperen ute i tre måneder. Roy Keane spiller heller ikke mot Leeds på grunn av sin kneskade. Andy Cole og Juan Veron skal være så godt som spilleklare.

  Skader: Ronny Johnsen, Roy Keane. Usikre: Andy Cole. Suspendert: ingen.

 • Leeds: Topper tabellen før oppgjøret mot United, og er ubeseiret i årets serie. Spilte 0-0 i sist kamp mot Chelsea. Leeds har ikke vunnet på Old Trafford siden 1981, i løpet av perioden har det blitt 10 tap og fire uavgjort for Eirik Bakkes klubb. På de tjue årene, har laget bare scoret seks mål. I løpet av de 15 årene Alex Ferguson har sittet med makten i United, har ingen Leeds manager klart å vinne mot United.

  Skader: Lucas Radebe, Michael Bridges, Danny Hay. Usikre: Suspendert: ingen.

  Charlton-Liverpool


  (27.10 Kl. 16.00)

 • Charlton: Står med to seiere, og har ikke vunnet på tre kamper i Premier League. Sist tapte de 1-0 mot Aston Villa. Charlton-forsvarer Andy Todd er satt på transferlista, etter at han kom i klammeri med en lagkamerat på trening. Dermed er han ikke med i troppen denne helga. Charlton vil ikke ut med hvem den «berørte» spilleren er. Men keeper Dean Kiely spilte kampen mot Aston Villa med en kraftig blåveis i fjeset, så da er det vel ganske opplagt? Graham Stuart er usikker på grunn av problemer med kneet.

  Skader: Eddie Youds, John Salako, Mathias Svensson, Clive Mendonca, Richard Rufus, Martin Pringle, Radostin Kishishev. Usikre: Graham Stuart. Suspendert: ingen.

 • Liverpool: En friskmeldt Michael Owen håper å gjøre comeback mot Charlton. Superspissen kunne ha spilt onsdagens mesterligakamp mot Boavista (1-1). Han var med i troppen som dro til Portugal, men var verken på banen eller benken. Thompson gjør det likevel klart at Owen er høyaktuell til helgens bortekamp mot Charlton. Sami Hyypia ble skadet tidlig i oppgjøret med Boavista og Jamie Carragher tar sannsynligvis hans plass i midtforsvaret, og Stephen Wright spiller høyre back.

  Skader: Sami Hyypia, Markus Babbel, Gregory Vignal, Daniel Sjolund. Usikre: Nick Barmby, Steven Gerrard. Suspendert: ingen.

  Sunderland-Arsenal


  (27.10 Kl. 16.00)

 • Sunderland: Jason McAteer fikk sin debut i 2-0-tapet for Middlesbrough på mandag, og får sannsynligvis sin hjemmedebut mot Arsenal.

  Skader: Kevin Kilbane, Michael Ingham, Simon Ramsden. Usikre: Niall Quinn. Suspendert: ingen.

 • Arsenal: Helten fra kampen mot Mallorca (3-1) på onsdag, Thierry Henry er usikker til oppgjøret med Sunderland på grunn av en strekk. Også Gilles Grimandi er usikker på grunn av en trøkk han fikk mot Spanjolene.

  Skader: Francis Jeffers, Ashley Cole, David Seaman, Tony Adams, Lee Dixon.Usikre: Thierry Henry, Gilles Grimandi.Suspendert: ingen.

  Aston Villa-Bolton


  (27.10 Kl. 16.00)

 • Aston Villa: Har bare tapt en kamp denne sesongen (2-3 for Everton), og vant 1-0 mot Charlton på onsdag. Colombianeren Juan Pablo Angel er usikker til møtet mot Bolton på grunn av en skade i ankelen.

  Skader: Olof Mellberg. Usikre: Juan Pablo Angel. Suspendert: ingen.

 • Bolton: Må klare seg ut både midtstopper Mike Whitlow og keeper Jussi Jaaskelainen, som spilte strålende i 2-1-seieren mot United sist. Begge er suspendert til oppgjøret mot Aston Villa. Steve Banks sliter fortsatt med en skadet finger, men står likevel mellom stengene på Villa Park. Paul Warhurst er litt usikker til kampen på grunn av en hofte skade, mens Gareth Farrelly er mer usikker på grunn av en strekk i låret.

  Skader: Ryan Baldacchino, Henrik Pedersen. Usikre: Paul Warhurst, Gareth Farrelly. Suspendert: Mike Whitlow, Jussi Jaaskelainen.

  Everton-Newcastle


  (27.10 Kl. 16.00)

 • Everton: Har ikke tapt på tre kamper, og Walter Smiths mannskap vant 3-2 mot Aston Villa i sin forrige kamp. I tillegg til skadde Mark Pembridge, må Everton unnvære Idan Tal som er på landslagsoppdrag for Israel.

  Skader: Mark Pembridge. Usikre: ingen. Suspendert: ingen. Landslagsoppdrag: Idan Tal.

 • Newcastle: Tapte 2-0 for Tottenham sist. Newcastle håper at Robert Lee vil bli frisk etter en virus-sykdom, og at Andy Griffin blir kampklar etter å ha slitt med en lyskestrekk.

  Skader: Diego Gavilan, Kieron Dyer, Carl Cort. Usikre: Robert Lee, Andy Griffin. Suspendert: ingen.

  Fulham-Southampton


  (27.10 Kl. 16.00)

 • Fulham: Spilte uavgjort 1-1 mot Ipswich i sist kamp. Så langt i sesongen står Fulham med en seier på ni kamper. Fulham har ikke vunnet på sju kamper i ligaen. Laget må tilbake til 1995 da laget spilte 14 kamper uten å vinne i tredje divisjon, for å finne en dårligere statistikk. Trøsten foran oppgjøret med Southampton, er at gjestene aldri har vunnet på Craven Cottage.

  Skader: Abdeslam Ouaddou, Chris Coleman. Usikre: Kit Symons. Suspendert: ingen.

 • Southampton: Ledet 2-0 mot Ipswich, men fikk til slutt bare med seg et poeng (3-3) i Gordon Strachans første kamp som manager for The Saints. Chris Marsden er suspendert. Stuart Ripley pådro seg en strekk i låret i andre omgang i kampen og spiller ikke mot Fulham. James Beattie ble skadet i leggen og Strachan tviler på at han blir spilleklar. Southampton er nær ved å signere Ecuadors spiss Agustin Delgado fra Necaxa, og han kan bli spilleklar til kampen.

  Skader: Stuart Ripley. Usikre: Francis Benali, Matt Le Tissier, James Beattie. Suspendert: Chris Marsden.

  Tottenham-Middlesbrough


  (27.10 Kl. 16.00)

 • Tottenham: Mauricio Taricco skadet seg under 2-0 seieren over Newcastle og er usikker til oppgjøret med Middlesbrough. Stephen Carr er på vei til å bli spilleklar igjen for Glenn Hoddles lag. Tim Sherwood er suspendert.

  Skader: Chris Armstrong, Steffen Iversen, Gary Doherty, Steve Clemence. Usikre: Mauricio Taricco, Goran Bunjevcevic, Stephen Carr. Suspendert: Tim Sherwood.

 • Middlesbrough: Vant 2-0 mot Suderland i sist kamp, og tok dermed sin tredje seier for sesongen. Laget må fortsatt unnvære Gianluca Festa og Andy Campbell.

  Skader: Noel Whelan, Andy Campbell, Gianluca Festa, Dean Gordon. Usikre: ingen. Suspendert: ingen.

  Derby-Chelsea


  (28.10 Kl. 17.00)

 • Derby: Ligger nest sist i Premier League, og har enorme skadeproblemer. Spilte 1-1 mot Charlton i sist kamp, før det tapte laget fire kamper på rad.

  Skader: Lee Morris, Horacio Carbonari, Mart Poom, Brian O'Neil, Branko Strupar, Marvin Robinson. Usikre: ingen. Suspendert: ingen.

 • Chelsea: Tapte 2-1 for West Ham på onsdag, og dermed gikk laget på sitt første tap for sesongen. Marcel Desailly har slitt med akillesen, men er sannsynligvis tilbake på laget mot Derby. Carlo Cudicini, Jody Morris er usikre.

  Skader: Ed De Goey, Jesper Gronkjaer, Roberto Di Matteo. Usikre: Carlo Cudicini, Jody Morris. Suspendert: ingen.

  Ipswich-West Ham


  (28.10 Kl. 15.00)

 • Ipswich: Har spilt uavgjort i tre kamper på rad, sist med 3-3 mot Southampton. Marcus Stewart har begynt å finne tilbake til scoringsformen, med to mål i sist kamp.

  Skader: Finidi George, Titus Bramble. Usikre: ingen. Suspendert: ingen.

 • West Ham: Har vunnet de to siste kampene, sist med 2-1 mot Chelsea. Glenn Roeders mannskap er på jakt etter sin første borteseier mot Ipswich. Tomas Repka må sone to kampers karantene, og spiller ikke. Hayden Foxe er sannynlig erstatter for Tsjekkeren.

  Skader: Craig Forrest, Shaun Byrne, Izzie Iriekpen, Ian Pearce, Steve Lomas, Titi Camara, Joe Cole, David James. Usikre: Rigobert Song. Suspendert: Tomas Repka.

  Blackburn-Leicester


  (29.10 Kl. 21.00)

 • Blackburn: Har scoret ti mål på de to siste kampene, og spilte 3-3 borte mot Arsenal sist helg. Damien Duff, Marin Taylor og Ciccio Grabbi er alle tilbake i full trening etter skader, og dermed har Graeme Souness en skadefri tropp å velge blant. Det er selvsagt et luksusproblem for Souness å ta ut laget når troppen er skadefri, men som han sier: - Det er det de betaler meg for.

  Skader: ingen. Usikre: Martin Taylor, Corrado Grabbi, Damien Duff. Suspendert: ingen.

 • Leicester: Tapte 4-1 i sist kamp mot Liverpool og har tapt fire kamper på rad. Dave Bassett kan få litt flere spillere å velge mellom mot Blackburn. James Scowcroft er tilbake etter skade, og muligens vil også flere av de andre skadde spillerne bli klare til mandag.

  Skader: Dean Sturridge, Jordan Stewart, Gerry Taggart, Darren Eadie. Usikre: Matthew Jones, Gary Rowett, Muzzy Izzet, Arnar Gunnlaugsson. Suspendert: ingen.

Hele Norges coronakart