Skadelista - runde 25

Det spilles midtukerunde i Premier League i dag og i morgen. Paolo di Canio kan gjøre comeback for West Ham. Les siste nytt om lagene.

Dagbladet.no følger kveldens kamper direkte.

Chelsea - Leeds

Tirsdag kl. 21.00

 • Chelsea: Jimmy Floyd Hasselbaink mister kampen mot gamleklubben på grunn av en ankelskade. Med seg på skadelista til hjemmelaget har han Mario Stanic (kne) og Enrique de Lucas (hamstring). Marcel Desailly er imidlertid tilbake etter en kamps karantene. Skadd: Hasselbaink, Stanic, de Lucas, Keenan.
 • Leeds: Seth Johnsons overgang til Middlesbrough ble ingenting av, og han er i troppen til kveldens kamp. Lucas Radebe er usikker på grunn av et kneproblem, mens Jonathan Woodgates leggskade gjør ham uaktuell. Danny Mills må stå over på grunn av gule kort, mens Bridges og Barmby er langtidsskadd. Skadd: Bridges, Barmby. Usikker: Radebe.

  Middlesbrough - Aston Villa


  Tirsdag kl. 20.45
 • Middlesbrough: George Boateng kan være i startoppstillingen mot gamleklubben Villa. Han har vært ute med meniskskade siden kampen mot Arsenal 21. desember. Mer usikre er spissene Alen Boksic (virus) og Noel Whelan (rygg). Juninho er i god gang med opptreningen etter korsbåndskaden, men er fortsatt på skadelista sammen med Ugo Ehiogu som fortsatt leger et ribbeinsbrudd. Skadd: Juninho, Ehiogu. Usikker: Boksic, Whelan.
 • Aston Villa: Innlånte Joey Gudjonsson fra Real Betis ble klarert for spill tre kvarter før fristen i går ettermiddag, og islendingen er med i troppen til kveldens kamp. Øyvind Leonhardsen og Mustapha Hadji er fortsatt ute med hamstringskader, mens Ian Taylor og Damien Johnson står over på grunn av gule kort. Skadd: Hadji, Leonhardsen. Karantene: Taylor, Johnson.

  Bolton - Everton


  Tirsdag kl. 21.00
 • Bolton: Jay Jay Okocha og Per Frandsen er igjen aktuelle på midtbanen etter å ha ristet av seg henholdsvis hamstring- og kneskade. Dermed er det bare Paul Warhurst som er uaktuell for hjemmelaget. Han sliter fortsatt med hamstringstrekk. Skadd: Warhurst.
 • Everton: Kevin Campbell er friskmeldt etter ankelskade. Men med innlånte Brian McBride i storform, spørs det om Campbell kommer inn i startoppstillingen. Richard Wright har ikke hatt problemer etter at han var tilbake forrige helg. Dermed blir det trolig benkeplass igjen på Espen Baarsdsen, som er tilbake i full trening etter hofteskade. Wayne Rooney er forsatt suspendert, mens Duncan Ferguson fortsatt er ute med ryggskade. Tobias Linderoth er kvitt hamstringstrekken, men er neppe tilbake på banen i kveld. Tony Hibbert og Nick Chadwick er på vei tilbake etter brokkoperasjoner, men ikke i full gang ennå. Usikker: Linderoth. Skadd: Rodrigo, Hibbert, Chadwick, Ferguson. Suspendert: Rooney.

  Sunderland - Southampton


  Tirsdag kl. 21.00
 • Sunderland: Det er vanskelig å ikke synes synd på Sunderland med de omfattende skadeproblemene de har denne sesongen. Darren Williams er virussjuk, mens Tore André Flo igjen må spare ankelen sin. Michael Proctor blir trolig spisspartner for Kevin Phillips. Julio Arca er kvitt sin ankelskade fra lørdagens FA-cupkamp mot Blackburn. Skadd: McAteer, Reyna, Brown, Myhre, Wright, Rossiter, Bellion, Piper, Björklund, Thirwell, Thornton, Williams, Flo.
 • Southampton: Southampton har også noen skadeproblemer, men langt fra så mange som vertene. Wayne Bridge er ute med leggskade. Veteranen Francis Benali vikarierer trolig fortsatt på venstrebacken. Claus Lundekvam sto over FA-cupkampen mot Millwall på grunn av ribbeinskade, og må stå over igjen i kveld. Paul Williams fortsetter som erstatter. Agustin Delgado (kne) og Marian Pahars (ankel) er også ute med skade. Skadd: Delgado, Pahars, Bridge. Lundekvam.

  Liverpool - Arsenal


  Onsdag kl. 21.00
 • Liverpool: Stephane Henchoz er tilbake etter karantene i FA-cupkampen mot Crystal Palace. Det betyr at Djimi Traore enten havner på benken eller på venstrebacken, men John Arne Riise fram som kantspiller eller på benken. Dietmar Hamann er på vei tilbake etter en leggskade, men er usikker i startoppstillingen. Vladimir Smicer er friskmeldt etter sin leggskade. Chris Kirkland er ute for resten av sesongen etter å ha skadd korsbåndet søndag. Det betyr at Jerzy Dudek er tilbake på laget. Usikre: Hamann. Skadd: Heggem, Berger, Kirkland.
 • Arsenal: Fredrik Ljungberg sto over med en betent akilles da amatørlaget Farnborough ble banket 5-1 i FA-cupen på lørdag. Unge Jeremie Aliadiere er tilbake i spill. Den franske 19-åringen scoret to mål for reservelaget i går, men spiller neppe førstelagsfotball i morgen. Martin Keown står over for gule kort. Usikker: Ljungberg. Skadd: Juan, Shaaban. Karantene: Keown.

  Manchester City - Fulham


  Onsdag kl. 20.45
 • Manchester City: Eyal Berkovic og Peter Schmeichel er aktuelle igjen etter skadeproblemer. Nyinnkjøpte David Sommeil fra Bordeaux håper å debutere på Maine Road, og kjemper i første rekke med Steve Howey om en plass på laget. Lyskeskadde Danny Tiatto er fortsatt en uke unna comeback. Skadd: Tiatto, Wanchope, Håland.
 • Fulham: Keeper Edwin van der Sar var på vei tilbake fra et brudd i foten, men har fått beskjed av en spesialist om at skaden ikke har grodd som forventet, og at han må regne med ytterligere en måned ute. Lee Clark starter i disse dager et seks ukers opptreningsprogram for den skadde leggen sin.

  Skadd: Hayles, Clark, Van der Sar, Saha.

  Tottenham - Newcastle


  Onsdag kl. 20.45
 • Tottenham: Tottenham hadde spillefri i helga, og stiller uthvilte på White Hart Lane. Ingen nye skadeproblemer. Christian Ziege er fortsatt ute i minst et par måneder, mens Jamie Redknapp trener lett etter bruddet i foten. Skadd: Ziege, Redknapp.
 • Newcastle: Viana, Speed, McClen og Cort er alle i nærheten av friskmelding, men neppe spilleklare foreløpig. Nicos Dabizas kjemper med Andy O'Brien og friskmeldte Titus Bramble om en plass i midtforsvaret. Skadd: Viana, Speed, McClen, Cort.

  West Bromwich - Charlton


  Onsdag kl. 20.45
 • West Bromwich: Nigerianske Ifeanyi Udeze kan få sin debut i toppserien på plassen til kritiserte Neil Clement. Ellers er det ventet at laget som tapte mot Watford i helga får en ny sjanse. Skadd: Appleton, Balis.
 • Charlton: Tahar El-Khalej skrev i dag kontrakt med klubben ut sesongen. Den marokkanske forsvareren ble sist uke løst fra kontrakten med Southampton, og går rett inn i troppen til morgendagens kamp. Gary Rowett jobber seg tilbake etter kneoperasjon, men kampen i morgen blir trolig i tidligste laget. Han sikter seg inn på comeback mot Sunderland på lørdag. Chris Powell er sannsynligvis tilbake på venstreback etter å ha blitt hvilt mot Fulham i helga, mens det er usikkerhet rundt Kevin Lisbie. Usikker: Lisbie. Skadd: Rowett, Stuart, Mustoe.

  West Ham - Blackburn


  Onsdag kl. 20.45
 • West Ham: Paolo di Canio og Freddie Kanoute kan begge være tilbake etter lange skadeopphold. Dessuten er Tomas Repka ferdig med sin fire kamper lange karantene. Les Ferdinand var ikke tilgjengelig til 0-6-tapet mot Manchester United i helga, men er nå tilbake i troppen sammen med back-veteran Nigel Winterburn, som ble hvilt i FA-cupen.
 • Blackburn: David Dunn har fått nye problemer med hamstringskaden etter helgas møte med Sunderland, og spiller ikke. Damien Duff er ute med samme type skade. Også Craig Short er uaktuell. Skadd: Dunn, Duff, Sükür, Bjørnebye, Hignett, Kelly, Berg.
TILBAKE? Frederic Kanoute og Paolo di Canio kan være tilbake på banen for West Ham i morgen.