Skadelista - runde 27

Eirik Bakke kan få en ny kamp som spiss for Leeds. Les siste nytt før Premier League-runden!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Liverpool-Middlesbrough

Lørdag klokka 13.30

Liverpool: Steven Gerrard er ute med den andre av tre kampers karantene. Vladimir Smicer har på sin side unnagjort en kamps suspensjon, og kan . Salif Diao spilte bare en omgang av reservelagskampen i går, noe som kan tolkes som et signal på at han er aktuell i startelleveren. Skadd: Heggem, Kirkland, Berger. Karantene: Gerrard. Middlesbrough: Nysigningene Malcolm Christie, Michael Ricketts og Chris Riggott kan alle få sin debut mot Liverpool. Ricketts blir trolig spisspartner med Massimo Maccarone, mens Christie trolig starter på benken. Sidebackene Frank Quedrue og Stuart Parnaby er begge usikre. Robbie Stockdale blir trolig høyreback, mens Tony Vidmar kan bli flyttet til venstreback og legge veien åpen for Riggotts debut som midtstopper. Innlånte John Eustace kan også komme inn på laget i stedet for Joseph Desire-Job. Skadd: Juninho, Ehiogu. Usikre: Quedrue, Parnaby.

Birmingham-Chelsea

Lørdag klokka 16.00

Birmingham: Senegaleseren Aliou Cisse er tilgjengelig etter å ha stått over de to siste kampene med leggskade. Men Stephen Clemence imponerte på midtbanen mot Manchester United onsdag, og kan holde Cisse ute av laget. Geoff Horsfield er også aktuell i troppen etter to brokkoperasjoner. Birmingham har ikke vunnet på åtte kamper. Skadd: Vickers, Tebily, Grainger, Purse, Hutchinson, Coly.Chelsea: Eidur Gudjohnsen, Gianfranco Zola, Jimmy Floyd Hasselbaink og Carlton Cole er alle i form og kjemper om de to spissplassene. Et annet spørsmål er om Emmanuel Petit eller Jody Morris blir foretrukket sammen med Frank Lampard på midtbanen. Celestin Babayaro er ute den nærmeste måneden med en lyskeskade, mens Mario Stanic fortsatt ikke er klar etter kneskaden. William Gallas debuterer med nye spesiallagde briller i kampen. Den nærsynte franskmannen har måttet droppe kontaktlinsene på grunn av en øyeinfeksjon. Skadd: Keenan, Babayaro, Stanic.

Blackburn-Southampton

Lørdag klokka 16.00

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer