Skadelista - Runde 28

Newcastles Craig Bellamy mister toppkampen mot Arsenal på St. James' Park. Se hele skadelista!

I dag kom resultatene av MR-undersøkelsen på Bellamys kne. Scanninga viste at spissene delevis har revet av en sene i kneet. Skaden er den samme som var nær ved å ende karrieren til Alan Shearer, og Newcastle ønsker ikke å presse Bellamy tilbake på banen før skaden er helt leget.

Det kan ta flere uker, ifølge Newcastle-manager Bobby Robson.

- Dette er et hardt slag for oss, og vi forbereder oss på at det kan ta uker. Det er den samme skaden som Alan Shearer hadde, men den er ikke like alvorlig, sier Robson.

For Newcastles titteljagende mannskap kunne skaden knapt ha kommet på et verre tidspunkt. I løpet av en fem dager spiller klubben to helt avgjørende kamper: mot Arsenal i morgen og Liverpool på onsdag.

Tre mann kjemper om å erstatte Bellamy som Shearers spissmakker. Carl Cort har ikke spilt en eneste kamp denne sesongen på grunn av skade, men er med i troppen mot Arsenal. Unge Shola Ameobi har vært tredjevalg på topp så langt denne sesongen, men har ikke imponert. Det har heller ikke Lomano Tresor Lua-Lua, men den kongolesiske landslagsspilleren gjorde en god figur i Afrikamesterskapet nylig.

MÅLFARLIG: Newcastle vil savne målteften til Craig Bellamy. 22-åringen har scoret 14 ganger denne sesongen. Her mot Tottenhams Neil Sullivan.