Skadelista - runde 29

Jonathan Woodgate kan få sin debut for Newcastle mot Chelsea. Les siste nytt om lagene!

 • Man. Utd.-Leeds og Liverpool-Bolton er begge flyttet pga. ligacupfinalen. Ingen av kampene teller med i runde 29 i Manager 2003, en runde som dermed består av kun åtte kamper:

  Newcastle_Chelsea


  Lørdag kl. 13.30

 • Newcastle: Newcastle kan med seier tette forspranget til Arsenal til fem poeng, men like viktig blir det å øke forspranget til Chelsea som ligger på fjerdeplass. Newcastles hjemmestatistikk er fabelaktig med 37 av totalt 42 poeng. Laget er i toppform, og har ikke tapt på åtte kamper, medregnet cup-kamper. Jonathan Woodgate kan få sin debut mot Chelsea, etter overgangen fra Leeds sist måned. Kieron Dyer er usikker på grunn av en skade i leggen.

  Skadd: Jenas. Usikre: Dyer. Karantene: ingen.

 • Chelsea: Etter tapet på hjemmebane for Blackburn sist helg, kom Everton opp på samme poengsum som Chelsea og Newcastle dro ifra. Med et nytt tap her, er det så å si bare en Champions League plass å kjempe om i Premier League. Sist helg satt Zola på benken fra start, mens Hasselbaink spilte på topp. Slik kan det også bli på lørdag. Emmanuel Petit er tilbake fra karantene, og kan komme inn på laget. Midtstopper Marcel Desailly må gjennom en test før det avgjøres om han blir klar. Graeme Le Saux er veldig usikker foran kampen på grunn av en skade i låret. Celestine Babayaro er en aktuell erstatter på venstrebacken.

  Skadd: Keenan. Usikre: Desailly, Le Saux. Karantene:

  Blackburn_Manchester City


  Lørdag kl. 16.00

 • Blackburn: Blackburn har vunnet sine to siste kamper i serien, og har klatret inn i øverste del av tabellen. Lucas Neill er med i troppen mot City, men mister de to neste kampene på grunn av karantene. Forsvarsspiller Andy Todd kommer tilbake fra en fire kampers karantene til denne. David Thompson er ikke frisk igjen etter sin kneoperasjon. Både Damien Duff og Hakan Sukur er snart friske igjen etter skade, men lørdag er i tidligste laget for dem begge.

  Skadd: Bjørnebye, Hignett, Thompson, Duff, Sukur Usikre: ingen. Karantene: ingen.

 • Manchester City: Kevin Keegan kommer til å kreve stor sjerping fra forsvaret, etter å ha sluppet inn fire mål på tjue minutter mot Arsenal forrige helg. City har sluppet inn mål i alle sine kamper denne sesongen. Sylvain Distin er tilbake fra karantene, og kommer sannsynligvis inn på laget for Richard Dunne. Kevin Horlock kan også komme tilbake på laget, i så fall på bekostning av Djamel Belmadi. Peter Schmeichel er tilbake i trening etter skade, men er usikker. Jon Macken, Danny Tiatto og Paulo Wanchope er skadet og spiller ikke. Ryan McDowall starter sin tre kampers karantene.

  Skadd: Negouai, Haaland, Macken, Wanchope, Tiatto. Usikre: Schmeichel. Karantene: McDowall

  Fulham_Sunderland


  Lørdag kl. 16.00

 • Fulham: Kampen mot Sunderland, blir Fulhams tredje kamp på fem dager. Både mot Tottenham (1-1) og i FA-cup tapet mot Burnley (0-3), spilte Fulham i store deler av kampen med ti spillere. Maik Taylor ble sendt av banen på White Hart Lane, mens Sean Davies møtte samme skjebne på Turf Moor. Fulham sliter med store skadeproblemer om dagen, og har hele sju spillere ute med skade. Deriblant Marlet, Boa Morte og Van der Sar.

  Skadd: Hayles, Clark, Van der Sar, Boa Morte, Goma, Marlet, Collins. Usikre: ingen. Karantene: ingen.

 • Sunderland: Sunderlands håp om å beholde plassen i Premier League, avhenger stort av hvordan de gjør det i sine tre neste kamper mot Fulham, Bolton og West Ham. Siste Tore Andre Flos lag vant i serien, var mot Liverpool før jul. På de ti kampene siden da, har de bare tatt poeng fra West Brom og Blackburn, og har bare scoret ni mål. Marcus Stewart er spilleklar igjen, og på jakt etter sitt første seriemål for Sunderland, hvis han får sjansen.

  Skadd: Reyna, Brown, Thome. Usikre: ingen. Karantene: ingen

  Middlesbrough_Everton


  Lørdag kl. 16.00

 • Middlesbrough: Middlesbrough tapte sin første hjemmekamp mot Aston Villa i slutten av januar. På bortebane har de slitt mer, men har tatt poeng i sine to siste kamper. Med 1-1 mot Liverpool, endte de en tapsrekke på åtte kamper borte. Etter det vant de 3-1 borte mot Sunderland. På hjemmebane har de bare tap to kamper denne sesongen. Middlesbrough kan få tilbake Ugo Ehiogu og Juninho til møtet med Everton. Begge har vært skadet, og særlig Juninho mangler kamptrening.

  Skadd: ingen. Usikre: Juninho, Ehiogu. Karantene: ingen.

 • Everton: Everton har tapt sju bortekamper og møter nok en tøff motstand på bortebane mot Middlesbrough, som bare har tap en gang på Riverside denne sesongen. Everton snudde en 1-0 ledelse for Southampton til seier i sluttminuttene sist, etter to scoringer av Radzinski. Sist begynte Radzinski og Brian McBride på topp, men både Kevin Campbell og Wayne Rooney er aktuelle fra start denne gangen.

  Skadd: Rodrigo, Hibbert. Usikre: ingen. Karantene: ingen.

  Southampton_West Brom


  Lørdag kl. 16.00

 • Southampton:Wayne Bridge er tilbake etter et seks ukers skadefravær, men starter sannsynligvis på benken mot West Brom. I perioden uten Bridge har Southampton bare vunnet en serie-kamp. Danny Higginbotham fortsetter på venstrebacken. David Prutton får sin hjemmedebut for Southampton, siden Rory Delap fortsatt er skadet. Chris Marsden er tilbake igjen etter influensa. Men spissene Augustin Delgado og Marian Pahars er begge skadd.

  Skadd: Pahars, Delap, Delgado. Usikre: ingen. Karantene: ingen.

 • West Brom: West Broms manager Gary Megson vil sannsynligvis fortsette med Lee Hughes på topp mot Southampton, selv om han misset en rekke sjanser mot West Ham. Jason Roberts er fortsatt suspendert, og derfor spiller nok Hughes og Danny Dichio sammen på topp. Andy Johnson er uaktuell på grunn av en skade i tåa, mens langtidsskadde Igor Balis og Michael Appleton fortsatt bare er aktuelle for tribunen.

  Skadd: Johnson, Balis, Appleton. Usikre: ingen. Karantene: Roberts.

  West Ham_Tottenham


  Lørdag kl. 16.00

 • West Ham: Paulo Di Canio har blitt frisk etter å ha slitt med et virus, men Roeder har også Jermain Defoe og den tidligere Tottenham-veteranen Les Ferdinand tilgjengelig. En annen bonus for West Ham, som fikk en etterlengtet 2-1-seier mot West Brom sist, er at Joe Cole er tilbake.

  Skadd: Winterburn. Usikre: ingen. Karantene: ingen.

 • Tottenham: Glenn Hoddle skal teste Robbie Keane og Gustavo Poyet, før han bestemmer seg for hvilke spillere som skal være med mot West Ham. Keane er på veg tilbake etter en kneskade, mens Poyet sliter med en vond ankel. Steffen Iversen har fortsatt vindt i ryggen.

  Skadd: Redknapp, Ziege, Gardner, Iversen, Perry. Usikre: Keane, Poyet. Karantene: ingen.

  Arsenal_Charlton


  Søndag kl. 13.00

 • Arsenal: Arsene Wenger vurderer om han skal gi Fredrik Ljungberg en plass i startoppstillingen for første gang på to måneder mot Charlton. Ljungberg har spilt tre reservekamper siden han ble kvitt achillesproblemene, og kan få sjansen fra start særlig siden både Patrick Vieira og Lauren er suspendert. Ashley Cole kan være ute i mellom tre og seks uker for Arsenal, etter at han måtte opreres denne uka. Nederlandske Giovanni van Bronckhorst er sannsynlig erstatter på venstrebacken. Kanu og Oleg Luzhny må gjennom tester før det blir klart om de kan spille. Det kan også godt tenkes at Wenger velger å hvile Dennis Bergkamp, etter hans kjøretur til Amsterdam tidligere denne uka.

  Skadd: Juan, Shaaban, Cole. Usikre: Kanu. Karantene: Vieira, Lauren, Cole.

 • Charlton: Charlton manager Alan Curbishley flytter to U18-spillere inn i troppen til møtet med Arsenal. Osei Sankofa og Lloyd Sam, begge spillerne kommer med i Manager 2003 etter klokka 16.00 på fredag. Charlton er på en imponerende sjetteplass på tabellen. Kaptein Graham Stuart er tilbake i trening, og spilte reservekamp på onsdag etter seks måneder ute med skade.

  Skadd: Rowett, Mustoe, Blomqvist. Usikre: ingen. Karantene: ingen.

  Aston Villa_Birmingham


  Mandag kl. 21.00

 • Aston Villa: Dion Dublin håper å være tilbake på laget i lokaloppgjøret mot Birmingham på mandag. Dublin har lenge vært skadet, og siste helg var han ute med karantene. Kaptein Steve Staunton er ute resten av sesongen på grunn av en ankelskade.

  Skadd: Delaney, Angel, Staunton. Usikre: ingen. Karantene: ingen.

 • Birmingham: Birmingham sliter med en rekke skader mot Aston Villa. Darren Purse og Aliou Cisse er begge skadet i ankelen, og kan ikke spille. Også Martin Grainger, og langtidsskadde Oliver Tebily må se lokaloppgjøret fra tribunen.

  Skadd: Purse, Tebily, Cisse. Usikre: ingen. Karantene: ingen.