Skadelista - runde 3

Dennis Bergkamp mister Arsenals kamp mot WBA. Se siste om lagene!

Meld på ditt lag i Manager 2003!

SISTE OM LAGENE:

CHARLTON - TOTTENHAM

Tirsdag kl. 20.45.

 • Charlton har håp om at både Scott Parker og Jon Fortune er på banen når Tottenham kommer til The Valley. Det er godt nytt for manager Alan Curbishley som må se bort fra nykommer Gary Rowett. Rowett er trolig ute i fire uker etter lårskaden han fikk mot Bolton i helga. Kaptein Graham Stuart er tvilsom på grunn av en kneskade. Usikker: Stuart, Parker. Skadd: Rowett.
 • Tottenham kommer fra seier mot Aston Villa. Med en ny trepoenger har London-laget fått en god Premier League-start. Glenn Hoddle håper å ha Darren Anderton tilgjengelig etter hans kneskade. Neil Sullivan brakk tommelen på trening og er ute i åtte uker. Skadd: Carr, Poyet, Freud, Clemence, King, Sullivan.

  ARSENAL - WEST BROMWICH


  Tirsdag kl. 21.00.

 • Arsenal sleit med en rekke småskader foran helgas runde, men både Sylvain Wiltord og Dennis Bergkamp kom seg på beina og var med på å spille 2-2 mot West Ham. Nå er det klart at Bergkamp blir ute i to uker med en leggskade. Nwankwo Kanu kom inn for Bergkamp mot West Ham og får trolig sesongens første fra start. Skadd: Pires, Ljungberg, van Bronckhorst, Bergkamp.
 • WBAs forsvarsklippe Darren Moore måtte ut med en skade i helga, men er meldt kampklar igjen. Manager Gary Megson stiller trolig med den samme troppen som sist.

  ASTON VILLA - MANCHESTER C


  Onsdag kl. 20.45.

 • To kamper, to tap og ingen mål. Tabellen er stygg lesing for Aston Villa-fansen. Juan Pablo Angel kom inn og fikk den siste omgangen sist. Tyrkeren Alpay var ikke med i 0-1-tapet mot Spurs, men kan være aktuell. Usikker: Alpay.
 • Peter Schmeichel var overraskende på plass mellom stengene allerede sist helg, men fikk kjenning til kneskaden igjen og har vært usikker. Men den danske keeperkjempen vil helt sikkert ha med seg kampen mot gamleklubben. Det er lite sannsynlig at Kevin Keegan vil gjøre store endringer på laget som slo Newcastle. Darren Huckerby scoret sitt første Premier League-mål i City-drakt i helga, men det blir spekulert i at Kevin Horlock går inn på hans plass i denne kampen. Jon Macken er fortsatt plaget med et vondt kne, og det kan se ut som om det går mot operasjon. Usikker: Schmeichel. Skadd: Macken.

  LEEDS - SUNDERLAND


  Onsdag kl. 20.45.

 • Leeds topper ligatabellen etter to kamper. Robbie Fowler, Paul Okon og Michael Bridges har så langt ikke vært med på moroa, men Bridges er på gang.
 • Presset bare øker på Sunderland-boss Peter Reid. Ett poeng på to kamper er ikke bra nok, men spillerne sier i alle fall utad at de fortsatt støtter Reid. Midtbanespiller Gavin McCann er ute med ankelskade, mens Emerson Thome er ute i opptil to måneder etter en tredje kneoperasjon. Skadd: McCann, Thome.

  SOUTHAMPTON - CHELSEA


  Onsdag kl. 20.45.

 • Claus Lundekvam måtte ut med en lårskade mot Liverpool. Det er lite trolig at landslagsstopperen er tilbake allerede mot Chelsea. Jason Dodd sliter med en vond rygg. Skadd: Lundekvam, Dodd.
 • Spekulasjonene ruller fortsatt om en mulig overgang for Jimmy Floyd Hasselbaink til Barcelona, men i dag er siste nytt at nederlenderen trolig blir på Stamford Bridge. Mye tyder på at Claudio Ranieri fortsetter med laget som spilte uavgjort mot Manchester U på fredag. John Terry og Jody Morris er fortsatt et stykke unna kampform, mens Mikael Forssell er langtidsskadd. Skadd: Forssell.

  BLACKBURN - LIVERPOOL


  Onsdag kl. 21.00.

 • Matt Jansen var innblandet i en motorsykkelulykke i sommer. Nå er han tilbake i trening og håper på et comeback i løpet av oktober. Også Stig Inge Bjørnebye er ute en god stund til. Skadd: Jansen, Bjørnebye. Karantene: Keith Gillespie.
 • John Arne Riise ble satt ut sist, og Houllier innrømmet at grunnen var Riises landskampinnsats. Spørsmålet er om Riise er tilbake på laget, eller om Liverpool fortsetter med spisstrioen Heskey, Owen og Diouf på banen fra start.

  EVERTON - BIRMINGHAM


  Onsdag kl. 21.00.

 • Richard Wright er Evertons eneste skadebekymring før kampen på Goodison Park. Den tidligere Arsenal-keeperen fikk seg en kraftig smell i armen da laget slo Sunderland. Det kan åpne for Steve Simonsen i mål. Joseph Yobo må fortsatt vente på sin ligadebut. Scot Gemmill og Steve Watson er i trening etter lårskader, mens Duncan Ferguson er på gang etter ryggvondt. Usikker: Wright. Skadd: Yobo, Gemmill, Watson, Ferguson.
 • Rekordkjøpet Clinton Morrison får etter all sannsynlighet sin ligadebut mot Everton. Den tidligere Crystal Palace-spilleren har vært satt ut av en lyskeskade. Også Robbie Savage kan få sin Birmingham-debut. Savage måtte følge de to første ligakampene fra linja på grunn av sine 15 gule kort i Leicester-drakt sist sesong. Paul Devlin er fortsatt suspendert, mens Steve Vickers fortsatt er litt unna etter en kneoperasjon. Skadd: Vickers. Karantene: Devlin.
UTE:</B> Arsenal og Sylvan Wiltord må klare seg uten Dennis Bergkamp i kveld. Foto: SCANPIX/Reuters