Skadelista - runde 3

Gaizka Mendieta og Danny Mills debuterer trolig for Middlesbrough i morgen. Se siste nytt om lagene!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Meld på ditt lag i Manager 2004!

Den innlånte Boro-duoen ble vist fram foran 29 450 tilskuere på Riverside før kampen mot Arsenal i går. Etter fire baklengsmål er det nok ikke bare publikum som gleder seg til å se lånestjernene på plass i den rød-hvite drakta borte mot Leicester i morgen.

Det spilles åtte kamper fra Premier Leagues tredje runde i kveld, tirsdag og onsdag. De to siste kampene, Birmingham-Chelsea og Fulham-Newcastle er flyttet til midten av oktober.

Blackburn-Manchester City

I dag (mandag) klokka 21.00

  • Blackburn: Blackburn starter trolig med samme lag som på lørdag. Ingen nye skader, dermed er det fortsatt bare langtidsskadde Craig Short som mangler. Matt Jansen og Dwight Yorke scoret hvert sitt sist, og Andy Cole må sannsynligvis finne seg i en ny kamp på benken. Troppen: Friedel, Neill, Taylor, Amoruso, Gresko, Emerton, Tugay, Flitcroft, Thompson, Jansen, Yorke, Cole, Reid, Østenstad, Grabbi, Kelly, Todd, Johansson, Gallagher.
  • <Man. City: Paul Bosvelt er omsider klar for Premier League-debuten etter to kampers karantene som han hadde med seg i bagasjen fra Nederland. Det kan gå på bekostning av Joey Barton, men også Antoine Sibierski kan bli erstattet, ettersom han sliter med en strekk i leggen. Robbie Fowler er ute med ribbeinskade, og Paulo Wanchope har en sjanse til å få starte. Troppen: Seaman, Weaver, Sun, Distin, Sommeil, Dunne, Bischoff, Wiekens, Tarnat, Tiatto, Bosvelt, Wright-Phillips, Barton, Sibierski, Berkovic, Sinclair, Anelka, Wanchope, Macken.

    Charlton-Everton

    Tirsdag klokka 21.00

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer