Skadelista - runde 31

Arsenal risikerte nøkkelspillerne i Champions League. Det kan koste dem dyrt i ligainnspurten. Les siste nytt om lagene!

Oppdater laget ditt i Manager 2003.

Birmingham-West Bromwich

Lørdag klokka 13.00

 • Birmingham: For en gangs skyld har Birmingham ingen nye skadeproblemer siden sist. Laget har brukt 32 spillere på grunn av mange skader, men de 16 som var i kamptroppen mot Manchester City sist, er fortsatt tilgjengelige. Darren Purse spilte reservekamp i midtuka etter en ankelskade, men han er ikke klar for førstelagsspill ennå. Aliou Cisse og Olivier Teliby er fortsatt skadd. Skadd: Purse, Cisse, Tebily, Vaesen.
 • West Bromwich: Ting ser verre ut på skadefronten for lillebror Albion fra Birmingham: Darren Moore skadet et leddbånd i kneet mot Chelsea. Phil Gilchrist (kne), Adam Chambers (legg) og Andy Johnson (brukket tå) er også definitivt ute. Scott Dobie og Derek McInnes med lårskader og Sean Gregan med en skade i foten er alle usikre. Jason Roberts har ikke scoret på 18 kamper. De siste målet kom mot nettopp byrivalen Birmingham i oktober. Usikre: Dobie, McInnes, Gregan. Skadd: Moore, Gilchrist, Chambers, Johnson.

  Manchester U.-Fulham


  Lørdag klokka 13.30

 • Manchester United: Alex Ferguson hvilte mange av førstevalgene i den betydningsløse kampen mot Deportivo i midtuka. Mot Fulham er de fleste tilbake, men Mikael Silvestre har pådratt seg en ankel og er uaktuell sammen med Roy Keane og Juan Sebastian Veron som fortsatt er ute. Skadd: Keane, Veron.
 • Fulham: Høyreback Steve Finnan har smerter i venstresida. Trolig er det ikke ribbeinsbrudd, men han står over mot Manchester United, og kan også gå glipp av Irlands EM-kamper mot Georgia og Albania. Maik Taylor er tilbake i målet etter en kamps karantene, mens førstekeeper Edwin van der Sar fortsatt er ute i tre uker med beinbrudd. Sean Davis soner sin andre av tre kampers karantene. Skadd: Hayles, Finnan, Van der Sar. Karantene: Davis.

  Chelsea-Manchester C.


  Lørdag klokka 16.00

 • Chelsea: Londonlaget er uten skadeproblemer etter at Marcel Desailly og Emmanuel Petit begge er friskmeldt. Spørsmålet er hvor Desailly, som kom inn som innbytter på slutten av kampen sist, skal brukes. John Terry og William Gallas har fungert glimrende som stopperpar. Det spekuleres i om Claudio Ranieri vil bruke alle tre stopperne i et 3-5-2-system. Petit har hatt lyske- og leggskader og har mistet de to siste kampene, men er spilleklar igjen. Graeme Le Saux ble byttet ut med frykt for en kneskade sist, men det viste seg å ikke være alvorlig.
 • Manchester City: Eyal Berkovic har ikke spilt siden tapet mot Arsenal i februar, og har vært mye plaget av skader i lysken og magen. Også denne gangen må City klare seg uten den lille israeleren. Danny Tiatto er igjen usikker på grunn av lyskeskade, mens tredjekeeper Nicky Weaver er ute for resten av sesongen. Sylvain Distin er slått ut av et virus. Mikkel Bischoff eller Richard Dunne er aktuelle erstattere. Steve Howey har takket nei til Kevin Keegans tilbud om en plass på benken, og blir dermed ikke med i troppen. Usikker: Tiatto. Skadd: Distin, Weaver, Håland, Wanchope, Berkovic.

  Middlesbrough-Charlton


  Lørdag klokka 16.00

 • Middlesbrough: Boro har spilt fem kamper uten tap, og har medgang etter at Ehiogu og Juninho kom tilbake etter skader. Mangler Quedrue og Riggott med kneskader, og Parmaby med en lårskade. Skadd: Quedrue, Riggott, Parnaby
 • Charlton: Richard Rufus var innbytter sist, men er klar for en plass i startoppstillingen. Mark Fish er også friskmeldt etter at han spilte, men var plaget av en skade sist. Gary Rowett har operert to ganger på to forskjellige skader i ett kne og er ute for resten av sesongen. Skadd: Rowett, Mustoe, Blomqvist.

  Newcastle-Blackburn


  Lørdag klokka 16.00

 • Newcastle: Jonathan Woodgate, som ikke har kunnet spille Champions League for Newcastle, tar plassen til enten Andy O'Brien eller Titus Bramble. Sistnevnte har spilt sammen med Woodgate de to siste ligakampene, men kjempetabben mot Barcelona som ga Patrick Kluivert en scoring gratis kan bli dyr for Bramble. Aaron Hughes overtar sannsynligvis høyrebacken etter Andy Griffin. Ellers blir laget trolig det samme som mot Barcelona, ettersom Gary Speed fortsatt er plaget av lyskestrekken han pådro seg sist. Usikker: Speed.
 • Blackburn: Andy Cole er med på turen tilbake til St. James' Park, der han slo gjennom som toppspiller. Cole har gjort opp med Souness etter en krangel dem i mellom denne uka, og Souness har innrømmet at han ikke var uten skyld sjøl. David Dunn er også tilbake i troppen, men det spørs om de kan rokke ved startelleveren fra den sterke 2-0-seieren mot Arsenal sist. Lucas Neill er suspendert, mens Egil Østenstad og David Thompson er skadd. Skadd: Østenstad, Thompson. Karantene: Neill.

  Southampton-Aston Villa


  Lørdag klokka 16.00

 • Southampton: Det er usikkerhet rundt Jason Dodd som sliter med fotskade, og Anders Svensson som har trøbbel med en ankel. Pahars, Delap og Delgado er definitivt ute. Strachan har spart Chris Marsden for å unngå at han får et gult kort som kan føre til at han blir utestengt i semifinalen i FA-cupen. Usikker: Dodd, A. Svensson. Skadd: Pahars, Delap, Delgado.
 • Aston Villa: Dion Dublin starter sin tre kamper lange karantene for nedskallingen av Robbie Savage. Johannes Gudjonsson ble også utvist i kampen mot Birmingham, og soner en kamps karantene her. Peter Crouch er sannsynligvis erstatter for Dublin, selv om Taylor forsøkte Mustapha Hadji som spisspartner for Darius Vassell mot slutten av kampen mot Manchester United sist. Skadd: Delaney. Karantene: Dublin, Gudjonsson.

  West Ham-Sunderland


  Lørdag klokka 16.00

 • West Ham: Paolo Di Canio er tilbake i London etter behandling av kneskaden i Italia, men har fått beskjed om at han ikke er på laget til kampen mot Sunderland. Frederic Kanoute er tilbake etter karantene. Rufus Brevett vil bli testet før kamp. Usikker: Brevett. Skadd: Hutchison, Sofiane.
 • Sunderland: Kevin Kilbane er tilbake etter en lårskade. Gavin McCann har fortsatt karantene, mens Jason McAteer ikke er kvitt lyskeskaden. Jody Craddock er i trening etter lårskaden, men vil ikke bli risikert, mens Stephen Wright sliter med en hamstringskade. Usikker: Wright. Skadd: Craddock, Reyna, Brown, Myhre.

  Liverpool-Leeds


  Søndag klokka 15.00

 • Liverpool: El Hadji Diouf er ventet å være tilbake på laget etter at han var suspendert i gårsdagens UEFA-cuptap mot Celtic. Vladimir Smicer overbeviste ikke som erstatter. Skadd: Kirkland, Berger, Henchoz, Heggem.
 • Leeds: Peter Reid stepper inn som midlertidig manager etter at Terry Venables trakk seg. Reid får Gary Kelly og Michael Duberry tilgjengelige etter at de to har vært tilbake i trening denne uka. Også Harry Kewell kan være tilbake etter at ryggtrøbbel kostet ham kampen sist helg. Dominic Matteo er i framgang, men ikke helt kvitt lårskaden. Usikker: Kewell. Skadd: Bridges, Matteo, Johnson.

  Arsenal-Everton


  Søndag klokka 17.05.

 • Arsenal: Patrick Vieira og Sol Campbell spilte mot Valencia til tross for småskader. Begge fikk små tilbakeslag som en følge av kampen og vil vurderes fram mot søndag. David Seaman var ikke klar til onsdag, og er fortsatt usikker på grunn av hamstringskade. Martin Keown, Oleg Luzhny og Ashley Cole er trolig ute en stund til, mens Rami Shaaban er ute med beinbrudd resten av sesongen. Usikre: Campbell, Vieira. Skadd: Juan, Shaaban, Luzhny, Cole, Keown.
 • Everton: Duncan Ferguson kan være tilbake i troppen etter en full kamp for reservelaget i midtuka. Brian McBride reiser hjem fra låneoppholdet neste uke, og kan bety at Everton vil prioritere andre spillere. Tony Hibbert er usikker på grunn av en ankelskade, mens Alessandro Pistone har vært hjemme i Italia for en brokkoperasajon. Joseph Yobo kan være aktuell i forsvaret. Li Tie, Kevin Campbell og Wayne Rooney kom alle inn som innbyttere sist. Alle tre er aktuelle fra start søndag. Usikker: Hibbert. Skadd: Rodrigo, Linderoth, Pistone.

  Bolton-Tottenham


  Mandag klokka 21.00

 • Bolton: Simon Charlton er tilbake etter kneskade for Bolton, som fortsatt kjemper for livet i toppserien. Paul Warhurst er i full trening og kan snart være tilbake etter hamstringskade. Kevin Nolan er også ventet å spille til tross for at han haltet av banen etter bare 23 minutters spill i reservekampen denne uka. Usikker: Warhurst, Nolan. Skadd: Whitlow, Hunt.
 • Tottenham: Robbie Keane er aktuell etter å ha mistet tre kamper med en kneskade. Chris Perry spilte en full reservekamp og kan være tilbake på laget etter en nakkeskade. Dean Richards og Darren Anderton er tilgjengelige igjen etter karantene. Usikker: Keane. Skadd: Redknapp, Ziege, Gardner, Iversen.