Skadelista - Runde 34

Teddy Sheringham vil gi Manchester United en hjelpende hånd i kampen om ligagull ved å ta poeng fra Arsenal og Liverpool. Se hele skadelista!

Sheringham spilte for United i fire sesonger fra 1997, og var med på vinne tre ligagull for de røde djevlene, før han i fjor sommer vendte tilbake til Tottenham. Nå kan 35-åringen være med på å skyte United til klubbens fjerde strake ligatittel.

Tottenham har nemlig igjen både Arsenal og Liverpool denne sesongen, og med poeng i disse kampene vil Sheringham & co gi Alex Fergusons menn stor hjelp i gullkampen.

- Målet vårt er å kvalifisere oss til Europa. Skal vi klare det må vi vinne våre resterende kamper. Det gjør oppgjørene med Arsenal og Liverpool enda mer spennende, sier Sheringham ifølge Sky Sports.

Allerede i morgen gjester Spurs Highbury til klassiske London-oppgjøret med Arsenal. 27. april er Liverpool motstander på White Hart Lane. Sheringhams lagkamerat Christian Ziege håper Liverpool tar gullet.

- Når du spiller for en klubb, selv om det bare er for en sesong, får du et forhold til menneskene der. Jeg håper Liverpool vinner, særlig på grunn av mine tyske kamerater der, sier tidligere Liverpool-spiller Ziege.

EUROPA I SIKTE: Teddy Sheringham sier Tottenham må slå Arsenal og Liverpool for å kvalifisere seg for Europa.