Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skademarerittet fortsetter for Manchester United - Blind slutter seg til skadelista

I landskamp i kveld.

SKADET:  Manchester United risikerer å være uten Daley Blind i lang tid. Midtbanespilleren pådro seg en kneskade under Nederlands 6-0-slakt av Latvia. REUTERS/Paul Vreeker/United Photos
SKADET: Manchester United risikerer å være uten Daley Blind i lang tid. Midtbanespilleren pådro seg en kneskade under Nederlands 6-0-slakt av Latvia. REUTERS/Paul Vreeker/United Photos Vis mer

Manchester United risikerer å være uten Daley Blind i lang tid. Midtbanespilleren pådro seg en kneskade under Nederlands 6-0-slakt av Latvia.

24-åringen måtte fraktes av banen etter 20 minutters spill. Han fikk skaden etter en duell med Eduards Visnakovs.

United skrev først på sine nettsider at Blind trolig hadde fått et lårproblem, men ifølge Nederlands landslagssjef Guus Hiddink skal det være snakk om en kneskade.

- Jeg er ikke lege, men det ser ikke bra ut. Det virker som han har fått en vridning i et leddbånd, men det kan også dreie seg om et brudd, sa Hiddink.

Skaden er dårlige nyheter for United og manager Louis van Gaal. Storklubben har i høst slitt med en lang skadeliste.

Blind ble hentet til Old Trafford fra Ajax før sesongen. Han er svært anvendelig og har spilt seg inn til en fast plass på laget.

Manchester United, som ligger på 7.-plass i Premier League, møter Arsenal i London lørdag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling