Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skademarerittet fortsetter. Kan være ute i seks uker til

Ingen snarlig retur for Van Persie.

SKADET:  Robin van Persies skade er verre enn først antatt, og ifølge Daily Mail kan den holde ham på sidelinjen i ytterligere seks uker. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
SKADET: Robin van Persies skade er verre enn først antatt, og ifølge Daily Mail kan den holde ham på sidelinjen i ytterligere seks uker. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer

(Dagbladet): Manchester United har fått den verst tenkelige starten på det nye året. Etter tre strake tap informerte i går David Moyes om at Wayne Rooney ikke ble klar til dagens oppgjør mot Swansea.

Og i dag kom det flere dårlige nyheter. Robin van Persies skade er verre enn først antatt, og ifølge Daily Mail kan den holde ham på sidelinjen i ytterligere seks uker.

Nederlenderen har ikke kunnet spille for de rødkledde siden 10. desember på grunn av en lårskade, og har den siste tiden vært i hjemlandet for å komme raskest mulig tilbake i form.

Dette er heller ikke første gang stjernespissen rammes av en slik skade. I 2007/08-sesongen satte det ham ut av spill for Arsenal i tre måneder.

- En del skader kan man spille med, men ikke med lårskader. Han hadde en lignende skade i Arsenal, så vi må behandle den korrekt, sier Moyes.

Den opprinnelige planen gikk ut på at van Persie skulle være klar til oppgjøret mot Chelsea den 19. januar, men det ser nå ut til at Moyes må vente betraktelig lenger på å få storscoreren sin tilbake.

Så langt i år har 30-åringen notert seg for sju mål på elleve Premier League-kamper.