Skadeproblematikk for landslaget

Skademarerittet sørger for «nytt» Norge

Landslagssjefen kommer til å eksperimentere i firenasjonersturneringa som går av stabelen i kveld.

SPENT: Landslagssjef Thorir Hergeirsson mener kun VM kan vise om landslaget vil klare seg uten de skadde profilene. Foto: NTB/Scanpix
SPENT: Landslagssjef Thorir Hergeirsson mener kun VM kan vise om landslaget vil klare seg uten de skadde profilene. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I kveld starter håndballjentene på det som er deres siste test foran VM i november og desember. Møbelringen Cup har skiftet navn til Intersport Cup, og spilles i DnB Arena i Stavanger denne helga. Norge starter sine kamper med å møte Argentina, før Brasil og Japan venter fredag og søndag.

Landslagssjef Thorir Hergeirsson har hatt mer enn nok å tenke på inn mot samlinga, ettersom uvanlig mange av stjernene er ute med skader. Blant annet er Nora Mørk, Veronica Kristiansen, Amanda Kurtovic, Kjerstin Boge Solås, Kari Aalvik Grimsbø og Henny Reistad ute.

Et nytt mannskap gjør at landslagssjefen nå ser på alternative måter å spille på. Disse vil bli testet ut i turneringa, som er håndballjentenes siste samling før alvoret starter i Japan.

- Jeg skal innrømme at jeg er spent. Jeg har stor tro på den gjengen vi har samla her, men hvor bra vi blir, det vil bare et VM vise. Det er det som er eksamen. Men det er et spennende potensial i denne gjengen. Det er litt andre kvaliteter og muligheter, sier Thorir Hergeirsson til Dagbladet.

- Vil teste

Han forteller at det først og fremst omhandler hvordan de norske jentene opptrer i forsvarsspillet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer