- Skaden er mindre alvorlig enn Arsenal trodde

Sveits vil ha Djourou tilbake om elleve dager.

SMERTE: Arsenals John Djourou lå nede med store smerter i skulderen mot Manchester United lørdag. Det sveitsiske fotballforbundet håper å ha forsvarspilleren tilbake i slutten av måneden. Foto: EPA/ROBIN PARKER
SMERTE: Arsenals John Djourou lå nede med store smerter i skulderen mot Manchester United lørdag. Det sveitsiske fotballforbundet håper å ha forsvarspilleren tilbake i slutten av måneden. Foto: EPA/ROBIN PARKERVis mer

(Dagbladet): Arsenals midtstopper Johan Djourou skadet seg stygt i helgens kvartfinaletap mot Manchester United i FA-cupen.

I flere minutter lå sveitseren på banen med store smerter i skulderen og Arsene Wenger forberedte seg på en sesonginnspurt uten forsvarspilleren.

Nå melder det sveitiske fotballforbundet at Djourou kan være tilbake på banen allerede i slutten av mars, skriver Sky Sports.

- Skaden til Johan Djourou er mindre alvorlig enn Arsenal hevder, skriver fotballforbundet.

Mange trodde han var ferdig for sesongen. Men etter flere tester i går håper det sveitiske landslaget at 24-åringen er tilbake allerede i EM-kvalifiseringskampen mot Bulgaria 26. mars.

- Etter en lang og slitsom dag med tester fikk han tro på at det er mulig å kjempe seg tilbake i løpet av kort tid. Djourou håper sesongen ikke er over, skriver forbundet.

Djourou mistet nesten hele forrige sesong på grunn av en alvorlig kneskade. I tillegg til en skadd sveitser, er Arsenal nødt til å kjempe om ligagullet uten en annen midtstopper. Thomas Vermaelen sliter med en vond akilles.

BÅRE:Johan Djourou ble fraktet ut på båre i 2-0-tapet mot Manchester United. Foto: EPA/ROBIN PARKER
BÅRE:Johan Djourou ble fraktet ut på båre i 2-0-tapet mot Manchester United. Foto: EPA/ROBIN PARKER Vis mer