BEDRE ENN FRYKTET: Moa vil snart være tilbake på banen for Hannover. Han pådro seg en smell i låret under en treningskamp mot Köln.
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
BEDRE ENN FRYKTET: Moa vil snart være tilbake på banen for Hannover. Han pådro seg en smell i låret under en treningskamp mot Köln. Foto: Gorm Kallestad / ScanpixVis mer

Skaden ikke så alvorlig som fryktet for Moa

Mohammed «Moa» Abdellaoue gikk gjennom en grundig undersøkelse etter smerter i låret.

Smertene i låret fikk Hannovers medisinske støtteapparat til å frykte en muskelskade som ville sette stjernespissen utenfor i lang tid. En grundig undersøkelse brakte på det rene at han snart vil være tilbake på banen.

- Vi ville se på skaden en gang til for å være sikker på at vi ikke gjorde noe feil, sa trener Mirko Slomka etter gladmeldingen.

Moa haltet av banen under søndagens treningskamp mot Köln i Portugal.

Slomka har de siste dagene hatt bare 16 utespillere på treningsfeltet. Han regner med at det bare går noen dager før Moa er tilbake blant dem.

Også Henning Hauger skal nå undersøkes på ny. Han har reist hjem til Norge, men klubben har gitt ham beskjed om å ta turen til München der spesialister skal finne ut om hans plager kommer av at en nerve er i klem.

(NTB)