Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skaden tente Flo

Halvtimen før slutt gikk Tore André Flo ned for telling etter å ha skallet med en motspiller i stedet for ballen.

Kuttet i hodet tente stryningen som satte punktum med å dundre ballen i tverrliggeren.

- Jeg trodde at den skulle gå inn. Jeg følte at treffpunktet var bra på ballen, sa Flo.

Han var anonym lenge på Ullevaal, men etter å ha fått lappet sammen kuttet i panna med klips våknet den lange Chelsea-spissen. Med bandasje rundt hodet var han mye mer aggressiv.

- Skaden tente meg. Jeg tenkte at nå skal jeg jammen stå på, sa Flo som ikke var fornøyd med resultatet.

- Det ser ut til at vi må score før motstanderen. I 1. omgang ble det vanskelig fordi Albania ikke var interessert i å gå fram. Vi skulle unngå å gå i den samme fellen som mot Latvia (1-3), da vi etterlot oss store rom bak, men vi burde i alle fall presset høyere. Det kom seg da vi begynte å gjøre det og fikk folk fram på banen, sa Tore André Flo.

(NTB)

<bTENT: Skade Tore Andre Flo pådro seg i andre omgang tente ham slik at han spilte bedre.<br>
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling