Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skadeproblemene fortsetter for Liverpool. Gerrard ute i seks uker

Agger vikarierer som kaptein.

UTE: Liverpools kaptein Steven Gerrard har pådratt seg en muskelskade på baksiden av låret, og må dermed i likhet med Daniel Sturridge finne seg i å sitte på sidelinjen til langt ut i januar. Foto: REUTERS/Phil Noble
UTE: Liverpools kaptein Steven Gerrard har pådratt seg en muskelskade på baksiden av låret, og må dermed i likhet med Daniel Sturridge finne seg i å sitte på sidelinjen til langt ut i januar. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer

Liverpool må klare seg uten kaptein Steven Gerrard i inntil seks uker på grunn av skade.

Midtbanespilleren har pådratt seg en muskelskade på baksiden av låret, skriver Liverpool Echo. Gerrard måtte forlate banen i annen omgang under seriekampen mot West Ham sist helg.

Det er dårlig nytt for Liverpool foran det hektiske kampprogrammet i desember, og Gerrard går glipp av en rekke viktige kamper. Rødtrøyene skal møte Tottenham, Cardiff, Manchester City og Chelsea.

Ifølge Liverpool Echo overtar Daniel Agger kapteinsbindet i Gerrards skadefravær.

Liverpool mangler også Daniel Sturridge og José Enrique på grunn av skader. Sturridge er ute til slutten av januar på grunn av en ankelskade, mens Enrique ventes å være tilbake først i februar etter en kneoperasjon.

(NTB)