Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skadeproblemer for Molde før Viking-kampen

Hoseth på benken - Thioune ute.

DÅRLIG OPPLADNING: Både Magne Hoseth (t.v.) og Mahktar Thioune har slitt med henholdsvis skade og sykdom i oppladningen til kampen mot Viking. Molde-trener Kjell Jonevret har imidlertid et godt håp om at begge spiller i kveld.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
DÅRLIG OPPLADNING: Både Magne Hoseth (t.v.) og Mahktar Thioune har slitt med henholdsvis skade og sykdom i oppladningen til kampen mot Viking. Molde-trener Kjell Jonevret har imidlertid et godt håp om at begge spiller i kveld.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer

Følg Viking - Molde direkte i livestudio. Avspark kl. 19.

(Dagbladet.no): Med Rosenborgs forventede seier mot nedrykkstruede Bodø/Glimt på lørdag, trenger Molde en trepoenger på Viking Stadion om laget skal holde tritt med gulljaktende trøndere i toppen av Tippeligaen.

Gjestene fra Romsdal møter et hjemmelag som har imponert på eget gress de siste ukene. Publikum har blitt budt på stor underholdning og mange mål i to siste hjemmekampene mot henholdsvis Lyn (5-2) og Lillestrøm (4-2).

Molde trenger med andre ord all slagkraft tilgjengelig når de gjester Stavanger i kveld for en av sesongens vanskeligste kamper.

Men oppladningen har ikke vært den beste: Viktige Magne Hoseth har slitt med ei vond hofte siden landskampen mot Skottland på onsdag, mens Mahktar Thioune har holdt senga med sykdom siden han kom hjem fra landslagsoppdrag for Senegal i Frankrike.

Lagoppstillingene fra Viking Stadion viser at førstnevnte starter på benken, mens sistnevnte er ute av troppen.

Optimistisk Jonevret
På gårsdagens trening på Aker Stadion, den siste før dagens kamp, brukte Hoseth tida på lett jogging og behandling for hofteproblemene, skriver Romsdals Budstikke.

- Umulig å si om jeg kan spille foreløpig, sa Hoseth til rbnett.no.

Thioune var på sin side hjemme, og var ikke med da Molde seinere på ettermiddagen reiste til Stavanger, men Molde-trener Kjell Jonevret var likevel optimistisk for Thiounes muligheter til å komme etter laget.

- Ja, vi håper han kommer nedover i dag. Han sjekkes i formiddag, sa Jonevret til TV 2 Sporten.

Han regnet også med at Magne Hoseth spiller slik situasjonen så ut tidligere i dag.

- Jeg tror det skal gå bra, sa Jonevret.

Ødegaard ute - Sigurdsson debuterer
Heller ikke Viking er skånet for skader på nøkkelspillere. En MR-undersøkelse viste at Alexander Ødegaard ikke klarer å yte på mer enn 70 til 80 prosent av hva han har kapasitet til uten å få smerter i kneet. Dermed er han uaktuell til kveldens kamp, melder Stavanger Aftenblad.

Det var ventet at U
nggutten Andreas Ulland Andersen skulle få sin tippeligadebut fra start, men 20-åringen som kom fra Vard Haugesund i 2007, må fortsatt vente på å få sjansen. Han starter imidlertid på benken.

Før helgen ble dessuten midtstopper Ragnvald Soma solgt til Rapid Wien. Erstatteren Indridi Sigurdsson var imidlertid allerede på plass, og islendingen går rett inn i midtforsvaret etter overgangen fra Lyn.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling