Skadeproblemer for Molde før Viking-kampen

Hoseth på benken - Thioune ute.

DÅRLIG OPPLADNING: Både Magne Hoseth (t.v.) og Mahktar Thioune har slitt med henholdsvis skade og sykdom i oppladningen til kampen mot Viking. Molde-trener Kjell Jonevret har imidlertid et godt håp om at begge spiller i kveld.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
DÅRLIG OPPLADNING: Både Magne Hoseth (t.v.) og Mahktar Thioune har slitt med henholdsvis skade og sykdom i oppladningen til kampen mot Viking. Molde-trener Kjell Jonevret har imidlertid et godt håp om at begge spiller i kveld.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Viking - Molde direkte i livestudio. Avspark kl. 19.

(Dagbladet.no): Med Rosenborgs forventede seier mot nedrykkstruede Bodø/Glimt på lørdag, trenger Molde en trepoenger på Viking Stadion om laget skal holde tritt med gulljaktende trøndere i toppen av Tippeligaen.

Gjestene fra Romsdal møter et hjemmelag som har imponert på eget gress de siste ukene. Publikum har blitt budt på stor underholdning og mange mål i to siste hjemmekampene mot henholdsvis Lyn (5-2) og Lillestrøm (4-2).

Molde trenger med andre ord all slagkraft tilgjengelig når de gjester Stavanger i kveld for en av sesongens vanskeligste kamper. Men oppladningen har ikke vært den beste: Viktige Magne Hoseth har slitt med ei vond hofte siden landskampen mot Skottland på onsdag, mens Mahktar Thioune har holdt senga med sykdom siden han kom hjem fra landslagsoppdrag for Senegal i Frankrike.

Lagoppstillingene fra Viking Stadion viser at førstnevnte starter på benken, mens sistnevnte er ute av troppen.

Optimistisk JonevretPå gårsdagens trening på Aker Stadion, den siste før dagens kamp, brukte Hoseth tida på lett jogging og behandling for hofteproblemene, skriver Romsdals Budstikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer