Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skader og lite trening før VM

Skader hos nøkkelspillere og for få samlingsdøgn minsker sjansene til norsk suksess i VM-sluttspillet for herrer i Egypt om snaut tre måneder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I tillegg sliter landslagssjef Christer Magnusson med å få tysklandsproffene frigitt til viktige samlinger og kamper før VM i Egypt om snaut tre måneder.

- Men jeg er fornøyd med opplegget og kan ikke skylde på det om vi ikke lykkes i VM, sier Christer Magnusson, som har tro på en 4. plass i gruppespillet og videre avansement i VM-sluttspillet.

I VM-sluttspillet er Norge kommet i gruppe med to av verdens fire beste lag, tittelforsvarer Russland og Tyskland. I neste uke er nettopp disse to motstandere i en turnering på hjemmebane.

- Da får jeg svar på om vi kan matche de beste, sier Magnusson. VM-vertslandet Egypt er den tredje motstanderen i kampene som går i Drammenshallen, Skedsmohallen og Gjøvik Fjellhall.