Skader skaper trøbbel for Semb

Skader hos sentrale spillere skaper usikkerhet i landslagstroppen foran EM-kvalifiseringskampene mot Slovenia og Albania. Både Ronny Johnsen og Frode Grodås er høyst usikre, men får likevel være med i 20-mannstroppen. Også Sigurd Rushfeldt og Gunnar Halle har fått Sembs tillit.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Sannsynligvis må Ronny (Johnsen) melde forfall. Han skal testes hos Trygve Kase i slutten av uka, men mot Slovenia kan jeg ikke regne med ham, sa Nils Johan Semb, som vil bruke tiden til å finsikte andre kandidater på midtstopperplass.

I troppen gjorde Semb plass til tre keepere, på grunn av skaden til Schalke-keeper Frode Grodås.

- Det er en viss sjanse for at han blir klar, og jeg vil følge nøye med i utviklingen, sa Semb.

Solid grunnlag

Rosenborgs toppscorer Sigurd Rushfeldt fikk tillit på bekostning av Werder Bremens Håvard Flo, mens Alf-Inge Håland, Leeds kom inn som ny mann i forsvaret. Det var de eneste endringene fra forrige EM-kvalifiseringskamp mot Latvia.

Siden sjokktapet for Latvia har landslagssjef Semb sett 22 fotballkamper, enten på tv eler live, og etter eget utsagn skaffet seg et solid grunnlag for uttaket til de to kampene, mot Slovenia borte 10. oktober og Albania hjemme 14. oktober.

Ifølge forgjengeren Egil «Drillo» Olsen og Semb er Slovenia et mye bedre lag enn Latvia.

- Slovenia har bedre enkeltspillere og er effektive. 2-2 borte mot Hellas er i seg selv et kvalitetsstempel, mente Semb.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer