Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skader stopper Milan-brasser

Kaká og Pato ble skadd i helga og er ikke med mot Irland.

Milan-spillerne Kaka og Alexandre Pato blir ikke med når Brasil møter Irland i privatlandskamp. Forsvareren Lucio er også ute.

Det er skader som har satt alle de tre stjernespillerne utenfor og som har skapt visse problemer for Brasil-trener Dunga.

Kaka fikk en smell i kneet da Milan slo Fiorentina i helgen. Pato ødela den høyre ankelen i samme kamp.

Det er foreløpig ikke avklart om Dunga kommer til å erstatte de to Milan-spillerne før onsdagens treningslandskamp i Dublin.

Werder Bremens Naldo er alle kalt inn som erstatter for Lucio, og Leonardo Moura har for lenge siden erstattet Inter-forsvarer Maicon som også sliter med skade.

Dunga sier han kommer til å teste noen helt nye spillere i treningskampen mot Irland. Kampen er et ledd i forberedelsene til OL i Beijing. Brasil har aldri vunnet OL-gull i fotball.

(NTB)

MATCHVINNER OG SKADD: Stjerneskuddet Alexandre Pato avgjorde for Milan mot Fiorentina, men både han og Kaká ble også skadd i den kampen. Foto: REUTERS
MATCHVINNER OG SKADD: Stjerneskuddet Alexandre Pato avgjorde for Milan mot Fiorentina, men både han og Kaká ble også skadd i den kampen. Foto: REUTERS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media