Norge EM håndball kvinner 2018

Skader, sutring og et skuffende svakt lag

I dette mesterskapet er Norge rett og slett ikke bra nok.

UTEN MEDALJESJANSER: Kaptein Stine Bredal Oftedal og Norge misset totalt mot Romania. Nå blir det neppe noen EM-medaljer. FOTO: Fredrik Varfjell/Bildbyrån.
UTEN MEDALJESJANSER: Kaptein Stine Bredal Oftedal og Norge misset totalt mot Romania. Nå blir det neppe noen EM-medaljer. FOTO: Fredrik Varfjell/Bildbyrån. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DETTE er mesterskapet der Norge ikke har vært helt til stede. Nå etter bare tre kamper, er det plutselig for seint. Med null poeng inn i mellomspillet, blir det sannsynligvis ingen semifinale:

  • Etter 6 gull på 7 EM, er det norske dominansen brutt.

Om det er alle skadene, spillerne, trenerne eller omgivelsenes sin skyld, er ikke så lett å si. Noe har uansett vært feil.

Totalt feil.

SOM i førsteomgangen i kveld. Da sviktet tilnærmet alt av forsvarsspill. De norske spillerne var passive, usikre og mer og mer frustrerte.

Sånt straffer seg mot et godt lag med en veldig smart trener som til overmål stiller med Cristina Neagu; verdens beste håndballspiller.

Det rant inn feil vei. Etter tjue minutter hadde håndballjentene sluppet inn 15; altså stø kurs rett mot utrolige 45 baklengsmål. Så jevnet det seg ut, men 12 - 18 ved pause var vel ikke noe drømmeresultat for de regjerende mesterne.

Ikke 31 minus til slutt heller.

OG da går det an å snakke litt om hvordan Norge i det hele tatt er i stand til å prestere så svakt. Oppkjøringen mot EM var jo mer enn bra nok også uten langtidsskadde Nora Mørk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer