Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skadesmell for Solskjær

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær må klare seg uten stjernespissen Anthony Martial i torsdagens europaligakamp mot LASK Linz.

SPISSEN UTE: Anthony Martial scoret det første mot Manchester City på søndag. Han er ikke med i morgen. Foto: AP Photo/Dave Thompson
SPISSEN UTE: Anthony Martial scoret det første mot Manchester City på søndag. Han er ikke med i morgen. Foto: AP Photo/Dave Thompson Vis mer

Årsaken er at franskmannen har smerter i kneet etter at han kolliderte med stolpen i søndagens 2-0-seier over Manchester City.

Solskjær håper å ha Martial tilbake til søndagens viktige bortekamp mot Tottenham.

- Anthony slo seg litt da han skled inn i stolpen. Så han er ikke klar for denne kampen. Forhåpentlig kan han bli klar til søndag, men jeg er ikke sikker. Han sliter litt, sa Solskjær på onsdagens pressekonferanse foran europaligaens åttedelsfinale.

Martial, Jesse Lingard og Diogo Dalot trente ikke sammen med resten av United-laget onsdag. Også Paul Pogba, Marcus Rashford og Lee Grant er ute med skader.

Hele Norges coronakart