Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skadet Agüero forlot banen i tårer

City vant likevel.

 I TÅRER:  Sergio Agüero ble skadet allerede etter to minutter og forlot banen i tårer. Foto: NTB Scanpix.
I TÅRER: Sergio Agüero ble skadet allerede etter to minutter og forlot banen i tårer. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Manchester City - Everton 1-0 (1-0)

(Dagbladet): Sergio Agüero haltet av banen etter bare noen minutter av kampen mellom City og Everton. Spissen hadde tårer i øynene og var tydelig langt nede etter smellen i det ene beinet.

Ligaens toppscorer fikk behandling i flere minutter på banen. Etterhvert kom at han seg opp på beina og gikk selv av banen.

I TV 2s Premier League-studio ble det spekulert i om det dreier seg om en skade i det venstre kneet.

Onsdag spiller City for å ta seg videre fra gruppespillet i Champions League. De lyseblå må trolig klare seg uten argentineren som har scoret 19 ganger denne sesongen.

- Han har et problem med leddbåndet i kneet. Vi må se søndag hvor alvorlig skaden er, men jeg tror ikke vi skal regne med positive svar på undersøkelsene. Jeg tror ikke han spiller neste uke, sa City-manager Manuel Pellegrini til Sky Sports.

Toure matchvinner Avgjørelsen i kampen kom etter 23 minutter. James Milner gikk i bakken etter en duell med landsmannen Phil Jagielka. Dommer Andre Marriner var sikker i sin sak og blåste straffespark til store protester fra Everton-spillerne.

Straffesparket satte Yaya Toure sikkert i mål.

Flere mål ble det ikke på Etihad, dermed tok City inn tre poeng på ledende Chelsea denne lørdagen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling