Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skadet etter stygt fall

- Jeg fløy som Supermann gjennom lufta, forteller Johannes Thignes Bø til NRK.

SKADET: Johannes Thingnes Bø pådro seg en skade i låret etter et stygt fall på treningsleir i Antholz. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
SKADET: Johannes Thingnes Bø pådro seg en skade i låret etter et stygt fall på treningsleir i Antholz. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer

Skiskytterstjernen Johannes Thingnes Bø mister verdifull trening etter at han falt under en fjelltur i Nord-Italia og skadet det venstre låret, melder NRK.

Skiskytterne er på treningsleir i Antholz, der vinterens VM skal gå. Thingnes Bø var uheldig på vei tilbake fra en fjelltur tirsdag.

- Vi løp ned fra fjellet da jeg sparket borti en stein eller en tue og fløy som Supermann gjennom lufta, før låret smalt i en stein, sier 26-åringen til NRK.

Thingnes Bø går med en stor bandasje rundt låret og er redusert til å trene styrke og skyting. Han går dermed glipp av verdifull trening i og rundt VM-arenaen.

- Jeg skulle gjerne sett at Johannes deltok på dagens hardøkt, for det er det vi er her for. Det er ikke optimalt, sier trener Siegfried Mazet.

Også i fjor hadde Johannes Thingnes Bø betydelige utfordringer foran sesongstarten. Han var ute med både ryggproblemer og et virus, men likevel endte han opp med VM-gull og tidenes sesong for en skiskytter. 16 verdenscupseirer i løpet av en sesong er rekord.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media