LSK Kvinner spilte uavgjort mot Brøndby

Skadet Reiten scoret drømmemål - men LSK i trøbbel før returmøtet i mesterligaen

Etter å ha vunnet sine 24 første kamper denne sesongen er LSK Kvinner blitt holdt til uavgjort to ganger på rad. Brøndby greide 1-1 i mesterligaen onsdag.

SMERTEFULL FEIRING. Målscorer Guro Reiten får behandling etter å ha scoret 1-0-målet i Champions League-kampen mellom LSK og Brøndby fra Danmark på Jessheim Stadion.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
SMERTEFULL FEIRING. Målscorer Guro Reiten får behandling etter å ha scoret 1-0-målet i Champions League-kampen mellom LSK og Brøndby fra Danmark på Jessheim Stadion. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LSKs hjemmekamp på Jessheim stadion var første gang i 2018 at laget ikke kunne juble etter en kamp. Lørdag hentet laget opp tre mål NM-semifinalen mot Røa og sikret etter 3-3-kampen finaleplass med seier i straffesparkkonkurranse.

Onsdag scoret Guro Reiten ledermålet mot Brøndby, men den danske klubben utlignet og skaffet seg et utmerket utgangspunkt foran returkampen om to uker. LSK kan trøste seg med at laget i fjor slo ut Brøndby med en sterk borteseier etter uavgjort hjemme.

Da handlet det om 16-delsfinale, nå er det åttedelsfinale. LSK har aldri vært i kvartfinale i mesterligaen. Laget må score og helst vinne i Danmark om det skal skje denne sesongen.

Kjempeskudd

Etter en forsiktig innledning koblet LSK grepet og kom til et par store sjanser ved Sophie Haug i det 15. og 19. minutt. Avslutningene var ikke gode nok til å gi gjestenes keeper Katrine Abel problemer.

Annerledes var det i det 30. minutt, da Guro Reiten fikk ballen noen meter utenfor 16-meterstreken og feide den i mål med venstrebeinet. LSK-stjernen sto egentlig bøyd i smerte etter å ha fått en smell i høyre ankel, men glemte smerten lenge nok til å gi LSK 1-0 med sitt kjempeskudd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer