Skadet Selnæs slakter Annans «grisestygge» spill

- Det er forkastelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter gårsdagens intense semifinaleoppgjør mellom Rosenborg og Stabæk reagerer trøndernes midtbanestrateg Ole Kristian Selnæs (21) kraftig på oppførselen til motstander Anthony Annan (29).

Duoen var involvert i flere harde duller i løpet av oppgjørets 120 minutter, og begge pådro seg hvert sitt gule kort. Nå mener Selnæs at Annans oppførsel kombinert kvalifiserer til marsjordre.

- Vi har noen tøffe og «fair» dueller, men så er det noen grisestygge fra hans side. Det er vel klare TV-bilder på det, sier Selnæs til Dagbladet.

Klarer knapt å stå TV-bildene Selnæs refererer til viser blant annet at han blir taklet hardt av Annan etter 15 minutter, en takling ghaneseren får gult kort for.

I dag forteller RBK-spilleren at han har store problemer med å i det hele tatt gå etter gårsdagens nedsparking.

- Jeg klarer knapt å stå på den foten i dag, for den er så jævlig vond. Bare den taklingen der er oransje i mine øyne. Jeg får ballen fra André (Hansen), og er feilvendt, så kommer Annan et halvt sekund eller ett sekund seinere og feier meg rett ned bakfra, sier Selnæs.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.