Skadet utstyr for over 300 000 kroner i massevelten

Sykkel ble delt i to i krasjen. Petacchis hjelperytter får skylda.

KAOS: - Det så ut som en skyttergrav som nettopp hadde blitt truffet av en granat da jeg kjørte tilbake for å gi sykkelen min til Bauke. Mye blod, mye skriking. Kaos, skriver Laurens Ten Dam på Twitter om gårsdagens velt. Foto: REUTERS / NTB Scanpix
KAOS: - Det så ut som en skyttergrav som nettopp hadde blitt truffet av en granat da jeg kjørte tilbake for å gi sykkelen min til Bauke. Mye blod, mye skriking. Kaos, skriver Laurens Ten Dam på Twitter om gårsdagens velt. Foto: REUTERS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• TdF-studio: Følg den syvende etappen direkte i Dagbladets livestudio fra kl. 1215.(Dagbladet): - Det var en slagmark.

Slik beskrev Garmin-rytter Johan Van Summeren gårsdagens massevelt i Tour de France. Nærmere 40 ryttere deiset i bakken, fire av dem var fra Garmin-laget.

Tom Danielson måtte bryte umiddelbart, Johan Van Summeren kjørte blodig og forslått til mål, Tyler Farrar var nok en gang - for fjerde gang i løpet av årets ritt - i bakken. Sammenlagthåpet Ryder Hesjedal gikk også i asfalten, og på Twitter i dag melder Garmin-sjef Jonathan Vaughters at den norskættede kanadieren ikke blir med videre.

Førstnevnte rytter, Tom Danielson, la på Twitter i går ut et bilde av sykkelen han kjørte på da han gikk i asfalten. På bildet ser en at ramma på sykkelen er brukket tvers av.

- Utrolig nok har jeg ikke brukket noe. Kan ikke bevege meg eller gå. Det var uten tvil det verste jeg har krasjet noensinne, skriver amerikaneren på Twitter.

Skader for 300 000 kroner TV2 sykkelekspert Mads Kaggestad sier til Dagbladet at alle fallene har blitt en kostbar affære for Garmin - både økonomisk og sportslig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer