Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skadet Zuccarello så Rangers vinne

- Dette var stort for oss.

SKADEt: Mats Zuccarello Aasen er ute av spill på grunn av et brudd i hånda. Her fra en kamp på ærverdige Yankee Stadium. Foto: Ed Mulholland-USA TODAY Sports
SKADEt: Mats Zuccarello Aasen er ute av spill på grunn av et brudd i hånda. Her fra en kamp på ærverdige Yankee Stadium. Foto: Ed Mulholland-USA TODAY Sports Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Scoringer av Derick Brassard og Rick Nash ga New York Rangers 2-1 over Chicago Blackhawks og en god NHL-start etter OL-pausen.

Torsdagens hjemmekamp var Rangers' første på nesten tre uker. Laget fikk seg en støkk da Peter Regin reduserte med sin første Blackhawks-scoring kort tid før slutt, men en opplagt Cam Talbot holdt unna for resten av gjestenes forsøk.

Totalt endte Talbot med 31 redninger på 32 skudd, og han ble kåret til kampens bestemann. Seieren var målvaktens første siden 18. januar.

Rangers ledet lenge kampen etter at Derick Brassard scoret halvveis i første periode. Men vertene maktet ikke å avgjøre kampen. Selv etter Rick Nashs 2-0-mål fire minutter før slutt var det ikke helt trygt.

- Selvfølgelig ble ikke avslutningen på kampen slik vi hadde ønsket, men jeg synes vi spilte bra og smart med pucken det meste av kampen. Dette var stort for oss. Vi spilte så bra før OL-pausen, og å komme tilbake med samme følelse er ganske stort, sa backen Marc Staal ifølge NHL.com.

Rangers måtte klare seg uten skadde Mats Zuccarello Aasen torsdag. Han fikk en puck i hånden da han spilte for Norge i OL og er satt ut av spill i omtrent tre uker.

(NTB)

Hele Norges coronakart